Για άλλα δύο χρόνια στον Ολυμπιακό ο Κοβάσεβιτς

Για άλλα δύο χρόνια στον Ολυμπιακό ο Κοβάσεβιτς

Gazzetta team
Για άλλα δύο χρόνια στον Ολυμπιακό ο Κοβάσεβιτς

bet365

Οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας με τον Κοβάσεβιτς για άλλα δύο χρόνια.

Τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού θα προπονεί, τουλάχιστον για άλλα δύο χρόνια, ο Κοβάσεβιτς.

Και με τον 49χρονο οι «ερυθρόλευκες» κατέκτησαν το νταμπλ και έτσι θα παραμείνει στον πάγκο.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή του γυναικείου τμήματος βόλεϊ Μπράνκο Κοβάτσεβιτς. Ο έμπειρος τεχνικός ο οποίος επισημοποίησε σήμερα την συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ως Β’ προπονητής της Εθνικής Σερβίας, θα παραμείνει στην ομάδα μας για τα επόμενα 2 χρόνια».

O Mπράνκο Κοβάσεβιτς είπε μετά την επίτευξη της συμφωνίας:

«Νομίζω ότι είχαμε μια πολύ καλή και πετυχημένη χρονιά. Πρώτα από όλα θα ήθελα να συγχαρώ όλες τις αθλήτριες και τους ανθρώπους που δουλεύαμε καθημερινά μαζί. Ίσως να φαίνεται ότι όλα ήταν εύκολα για εμάς, αλλά η πραγματική αλήθεια είναι ότι εμείς το κάναμε να φαίνεται έτσι. Εμείς το ξέρουμε πόσο έχουμε δουλέψει για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ήταν πολύ μεγάλη μου ευχαρίστηση να δουλέψω σε αυτό το μεγάλο κλαμπ, κάτω από ιδανικές συνθήκες και φυσικά με αυτές τις αθλήτριες, τόσο τις Ελληνίδες όσο και τις ξένες.
Οι στόχοι μας για τις επόμενες σεζόν όσο αφορά την Ελλάδα είναι οι ίδιοι, να κατακτήσουμε δηλαδή και τους δυο τίτλους, αλλά και να κάνουμε περισσότερα βήματα στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα. Και φέτος δείξαμε ένα καλό πρόσωπο στην Ευρώπη, αλλά χάσαμε από την CSM, η οποία όμως είναι και η ομάδα που κατέκτησε το τρόπαιο, άρα χάσαμε από μια πραγματικά καλή ομάδα. Πιστεύω πως με σκληρή δουλειά και λίγο παραπάνω τύχη ότι θα τα πάμε καλύτερα του χρόνου στην Ευρώπη.

Τέλος θα ήθελα για ακόμα μια φορά να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της ομάδας, τις αθλήτριες, το σταφ αλλά και την διοίκηση και δίνουμε ραντεβού για την επόμενη σεζόν.»

 

Τελευταία Νέα