Στην 3η θέση ο Παναθηναϊκός

Στην 3η θέση ο Παναθηναϊκός

Gazzetta team
Στην 3η θέση ο Παναθηναϊκός

bet365

Την 3η θέση του φετινού πρωταθλήματος κατέλαβε ο Παναθηναϊκός, μετά τη νίκη του στη Νάξο επί του Πανναξιακού με 3-2.

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο νικητής της σειράς για τις θέσεις 3-4. Οι «πράσινες» που δεν κατάφεραν να βρεθούν στον τελικό επικράτησαν για δεύτερη φορά του Πανναξιακού, στην προκειμένη περίπτωση στη Νάξι με 3-2 (21-25, 25-22, 25-21, 22-25, 10-15) και όπως αναφέραμε τερμάτισαν στο τρίτο σκαλί του βάθρου στο φετινό πρωτάθλημα με τον Πανναξιακό να ακολουθεί στην 4η.

Στα αγωνιστικά, από τον Πανναξιακό δεν αγωνίστηκε η Μιλοβάνοβιτς ενώ ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με Γκούζου διαγώνια, πάσα την Παπαδοπούλου και τις Νομικού-Μερτέκη στα άκρα. Ο αγώνας ήταν ένα ντέρμπι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες με τα κορίτσια του Δημήτρη Καζάζη να παίρνουν τελικά τη νίκη.

Τα σετ: 21-25, 25-22, 25-21, 22-25, 10-15

Πανναξιακός (Κόβαζιτς) Δρακουλίδου, Καρπουζά, Τοτσίδου, Διώτη, Μεταξά, Περίν, Κελεσίδου-λ / Γκιαούρη-λ, Νούσια, Φάρκωνα, Αποστολίδου.

Παναθηναϊκός (Καζάζης): Παπαδοπούλου, Νομικού, Μερτέκη, Κωνσταντινίδου, Καββαδία, Γκούζου, Ρόγκα-λ / Κουτουξίδου, Αγγελοπούλου

Η γνώμη του πάγκου

Ο προπονητής του ΠΑΟΝ, Ζόραν Κόβαζιτς ανέφερε: «Παλέψαμε μέχρι τέλους και είμαι ευχαριστημένο για την πρόοδο των αθλητριών μου αλλά και περήφανος που σταθήκαμε ανταγωνιστηκά απέναντι σε όλους τους αντιπάλους».

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Καζάζης ανέφερε: «Σίγουρα δεν είμαστε ευχαριστημένοι αφού θέλαμε να φτάσουμε στον τελικό και να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα, τα παιχνίδια αυτά είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα και ήμασταν υποχρεωμένοι να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Η τρίτη θεση είναι μικρή παρηγοριά, αν και όπως είπα δεν είμαστε ικανοποιημένοι».

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα