Καλμαζίδης: «Να παίξουμε καλύτερα στο επόμενο»

Καλμαζίδης: «Να παίξουμε καλύτερα στο επόμενο»

Καλμαζίδης: «Να παίξουμε καλύτερα στο επόμενο»

Παρά τη νίκη της ομάδας του ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Γιάννης Καλμαζίδης τόνισε πως στο Παλατάκι η ομάδα του θα πρέπει να έχει καλύτερη εμφάνιση. Κουρνέτας: «Λιγότερα λάθη και δίκαιη νίκη». Γιαμπλόνσκι: «Η νίκη οφείλεται στην συνολική δουλειά».

Μπορεί η ομάδα του να κέρδισε μέσα στην Σύρο τον Φοίνικα και να απέκτησε προβάδισμα τίτλου, ωστόσο ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Γιάννης Καλμαζίδης κράτησε χαμηλούς τόνους τονίζοντας πως θα πρέπει η ομάδα του να παίξει ακόμα καλύτερα στο Παλατάκι. Αναλυτικά ανέφερε: «Κρατάω μόνο τη νίκη. Κυμανθήκαμε σε χαμηλά επίπεδα στην απόδοση μας αλλά πήραμε τη νίκη. Ο Γιαμπλόνσκι έκανε τη διαφορά από τους υπόλοιπους παίκτες. Θεωρώ πως πρέπει και μπορούμε να παίξουμε καλύτερα στον επόμενο αγώνα. Η έδρα δε μετράει τελικά. Τώρα πάμε σε δεύτερο αγώνα στην έδρα μας και περιμένουμε τον κόσμο να μας στηρίξει για να κάνουμε το 2-0 στις νίκες».

Κουρνέτας: «Λιγότερα λάθη και δίκαιη νίκη»

Ο πασαδόρος του ΠΑΟΚ Βασίλης Κουρνέτας δήλωσε: «Κάναμε λιγότερα λάθη από τον Φοίνικα και πήραμε δίκαια τη νίκη. Ηταν νευρικός αγώνας, υπήρχε άγχος και από τις δύο ομάδες. Εμείς το διαχειριστήκαμε λίγο καλύτερα και νικήσαμε. Με το σερβίς μας κάναμε τη διαφορά. Ακόμα δεν κρίθηκε τίποτα. Θέλουμε να κάνουμε άλλες δύο νίκες για να πάρουμε τον τίτλο».

Γιαμπλόνσκι: «Συγχαρητήρια στον κόσμο του Φοίνικα»

Ο πρωταγωνιστής του 1ου τελικού Αμερικανός Τζέισον Γιαμπλόνσκι: «Δεν ξέρω εάν είμαι εγώ ο mvp αλλά η νίκη οφείλεται σε συνολική δουλειά. Σε ένα δύσκολο και νευρικό ματς είχαμε καλό σερβίς και καλό μπλοκ και πιέσαμε τον αντίπαλο μας. Ο Φοίνικας δεν ήταν σε καλή μέρα και το εκμεταλλευτήκαμε. Όλα κρίθηκαν στο 2ο σετ που αντιδράσαμε σωστά. Συγχαρητήρια στον κόσμο του Φοίνικα».

Best of internet