Πράξη 3η για Παναθηναϊκό και Α.Ο Θήρας

Gazzetta team
Πράξη 3η για Παναθηναϊκό και Α.Ο Θήρας

bet365

Πράξη 3η και τελευταία στην ημιτελική σειρά του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών, καθώς Παναθηναϊκός Α.Ο και Α.Ο Θήρας θα μονομαχήσουν στο κλειστό του Πανελληνίου Γ.Σ (17.00, NS2) για τελευταία φορά φέτος με στόχο μια θέση στα τελικά του πρωταθλήματος, εκεί όπου περιμένει ο Ολυμπιακός.

Η σειρά στα μεταξύ τους παιχνίδια είναι 1-1 με τις δυο ομάδες να έχουν χαρίσει όμορφο θέαμα ενώ το απόγευμα της Τρίτης (12/4) μόνο μια ομάδα θα πανηγυρίσει την πρόκρισή της στην τελική φάση του πρωταθλήματος.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν με τον προπονητή του Π.Α.Ο, Δημήτρη Καζάζη να δηλώνει στην επίσημη σελίδα του συλλόγου των «πρασίνων»: «Το αυριανό παιχνίδι αποτελεί έναν… τελικό πριν τον τελικό. Είναι ένας αγώνας δίχως αύριο και πιστεύω ότι μέσα στην έδρα μας με τη βοήθεια του κόσμου μας θα μπορέσουμε να κάνουμε το βήμα για να προκριθούμε. Θεωρώ ότι το πιο σημαντικό απ΄ όλα είναι το «θέλω» μας και αυτό θα κυριαρχήσει στο τέλος. Πιστεύω ότι η ομάδα μας θα έχει αυτή τη «σπίθα» που απαιτείται ώστε να πανηγυρίσουμε αύριο τη νίκη, που θα μας φέρει πιο κοντά στο στόχο μας».

Από την άλλη, αισιοδοξία υπάρχει και στον ΑΟΘ που ισοφάρισε σε 1-1 τη σειρά και θέλει να ζήσει ιστορικές στιγμές σε περίπτωση πρόκρισής του στα τελικά για πρώτη φορά στην ιστορία του Συλλόγου. Ο τεχνικός της ομάδας της Σαντορίνης, Απόστολος Οικονόμου τόνισε: «Για εμάς ο στόχος της πρόκρισης στον τελικό ειναι μια μεγάλη πρόκληση , οπότε με οδηγό μας το παιχνίδι του Σαββάτου, θα προσπαθήσουμε να αντιμετωπίσουμε το αυριανό ματς . Πίεση στο σέρβις , περιορισμός των λαθών μας και καθαρό μυαλό στα side out . Ξέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός θα ειναι διαφορετικός στην έδρα του με τη βοήθεια του κόσμου του, αλλά προσωπικά πιστεύω στην προσωπικότητα της ομάδας μου και ξέρω ότι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στο συγκεκριμένο παιχνιδι . Εύχομαι να γίνει ενα όμορφο ματς και ο καλύτερος να πάρει την πρόκριση στον τελικό».

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα