Tσαλόπουλος: «Στο πλευρό μας για ό,τι χρειαστούμε ο Σαββίδης»

Tσαλόπουλος: «Στο πλευρό μας για ό,τι χρειαστούμε ο Σαββίδης»

Gazzetta team
Tσαλόπουλος: «Στο πλευρό μας για ό,τι χρειαστούμε ο Σαββίδης»

bet365

Ο Ιβάν Σαββίδης παρακολούθησε από κοντά τον ημιτελικό του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό και μετά το τέλος του αγώνα συνομίλησε με τη διοίκηση του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως θα βρίσκεται στο πλευρό τους για ότι χρειαστούν.

Το «παρών» στο «Παλατάκι» έδωσε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, παρακολουθώντας από κοντά την ημιτελική αναμέτρηση ανάμεσα στο «Δικέφαλο του Βορρά» και τον Ολυμπιακό.

Μετά το τέλος του ματς ο Ιβάν Σαββίδης είχε μάλιστα και συνάντηση με τη διοίκηση του ΤΑΠ ΠΑΟΚ και μέλη του Ερασιτέχνη, με τον Πρόεδρο της ομάδας, Αντώνη Τσαλόπουλο, να τονίζει κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο πως ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ εξέφρασε στους διοικούντες του τμήματος την στήριξη του, τονίζοντας τους πως θα βρεθεί στο πλευρό τους για οτιδήποτε χρειαστούν.

Παράλληλα, με χιουμοριστική διάθεση ο Ιβάν Σαββίδης τόνισε πως ελπίζει να μη θεωρηθεί πως δεν είναι γουρλής , αναφερόμενος στην ήττα του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση.

Τέλος, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, για το παιχνίδι της Τετάρτης (13/4) θα ισχύσει γενική είσοδος 5 ευρώ, με εξαίρεση τις VIP θέσεις.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα