Πιάτσα: «Η ομάδα μου δεν έχει πεθάνει»

Gazzetta team
Πιάτσα: «Η ομάδα μου δεν έχει πεθάνει»

bet365

Στην συγκέντρωση και στην ψυχή στάθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού Ρομπέρτο Πιάτσα μιλώντας για τη μεγάλη νίκη στο Παλατάκι.

O προπονητής του Ολυμπιακού Ρομπέρτο Πιάτσα είπε: «Όλοι περιμέναν να γίνει μία γιορτή για τον ΠΑΟΚ αλλά κάναμε αυτό που έπρεπε, παίξαμε συγκεντρωμένα και με ψυχή. Η ομάδα μου δεν έχει πεθάνει. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο. Θα κάνουμε την προσπάθεια μας και την Τετάρτη και ελπίζω να ισοφαρίσουμε. Τα 4 από τα 7 ματς που έχουμε παίξει εφέτος με τον ΠΑΟΚ κρίθηκαν στο τάι μπρέικ οπότε δεν είναι έκπληξη για μένα η μεγάλη διάρκεια. Εχουμε δυνάμεις αν και θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει με 3-1 σετ εάν δεν κάναμε λάθη στο 3ο σετ. Το επίπεδο του βόλεϊ ήταν υψηλό. Είναι σημαντικό για το βόλεϊ να γεμίζει ένα τόσο μεγάλο γήπεδο».

Σουλτανόπουλος: «Νίκη που μας φέρνει στον στόχο της πρόκρισης»

Ο κεντρικός του Ολυμπιακού Δημήτρης Σουλτανόπουλος τόνισε: «Κάναμε μία νίκη που μας φέρνει πιο κοντά στο στόχο της πρόκρισης. Είμαστε πίσω με 2-1 αλλά όπως αποδείχτηκε για μας δεν έχει τελειώσει τίποτα. Δείξαμε στοιχεία μεγάλης ομάδας με σωστή νοοτροπία. Εάν ο ΠΑΟΚ θέλει να προκριθεί θα πρέπει να κουραστεί πολύ».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα