Απείλησε τον προπονητή του με όπλο βολεϊμπολίστας στην Παλλήνη!

Gazzetta team
Απείλησε τον προπονητή του με όπλο βολεϊμπολίστας στην Παλλήνη!

bet365

Σε... τραγωδία παραλίγο να εξελιχθεί η διαφωνία ενός βολεϊμπολίστα του ΑΟ Παλλήνης με τον προπονητή του, καθώς ο παίκτης έφτασε στο σημείο να απειλήσει τον τεχνικό της ομάδας με πιστόλι.

Σκηνικό τρόμου επικράτησε τη Δευτέρα (21/3) στο κλειστό γυμναστήριο της Κάντζας, καθώς παίκτης της ομάδας βόλλεϋ το ΑΟ Παλλήνη, είχε μια πολύ έντονη διαμάχη με τον προπονητή του.

Όπως αναφέρει το notioanatolika.gr, ο βολεϊμπολίστας έδωσε το «παρών» στην προπόνηση της ομάδας, όπου και ζήτησε το λόγο από τον τεχνικό του για μια απόφαση που τον αφορούσε.

Οι δύο άνδρες είχαν έντονη αντιπαράθεση και χρειάστηκε η επέμβαση των ψυχραιμότερων για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, ωστόσο λίγο αργότερα η τόνοι «ανέβηκαν» ξανά, με τον παίκτη να εμφανίζει πιστόλι.

Όπως ήταν φυσικό, στη θέα του όπλοι επικράτησε τρόμος και έπρεπε και πάλι να παρέμβουν άλλοι παίκτες που βρίσκονταν για να μπει το όπλο στη θήκη του!

Αμέσως ζητήθηκε η παρέμβαση της αστυνομίας για να δημιουργηθεί νέος κύκλος έντασης ο οποίος κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα με τον ένα από τους δύο να υποβάλει μήνυση κατά του άλλου.

Η διοίκηση του ΑΟ Παλλήνης επιβεβαίωσε το περιστατικό τονίζοντας ότι «έχει προσφύγει σε όλες τις απαραίτητες δικαστικές ενέργειες και βρίσκεται σε επικοινωνία με τους γονείς ώστε να καθησυχαστούν.

Μιλώντας για το περιστατικό στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ FM 94,6, ο προπονητής του ΑΟ Παλλήνης, Βασίλης Ξεροβάσιλας, θέλησε να μη δώσει παραπάνω έκταση στο περιστατικό.

«Δεν έχει νόημα να πούμε ονόματα. Αυτό που έχει σημασία είναι η καταγραφή των γεγονότων. Υπήρξε μια διαφωνία σε αθλητικό επίπεδο μεταξύ παίκτη και προπονητή και μια υπερβολική αντίδραση από την πλευρά του παίκτη η οποία δεν είναι συνηθισμένη. Ένας παίκτης μπορεί να νιώσει ότι αδικείσαι, αλλά όχι να φτάνει σε αυτό το επίπεδο. Όταν κάνεις μια ενέργεια, υπάρχουν κάποιες συνέπειες, αλλά αυτό καλό είναι να το σκέφτεσαι από πριν.

Από ‘κει και πέρα έγινε μια κουβέντα με τον αθλητή. Εγώ δεν είμαι άνθρωπος που θέλω να καταδικάσω κάποιον. Είναι κάποια πράγματα που έχουν πάρει κάποιο δρόμο και εκεί θα αναλυθούν. Στον αθλητισμό είναι κατανοητό να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, αυτό συμβαίνει συχνά. Θεωρώ ότι είναι κάτι που δεν πρέπει να πάρει έκταση. Δίνονται κάποιες αμοιβαίες εξηγήσεις και κάποιοι κατανοούν ότι έκαναν λάθος. Όταν κάποιος αναγνωρίσει το λάθος του είναι η αρχή για να λυθούν οι παρεξηγήσεις.

Εγώ δεν είχα ποτέ ιδιαίτερες σχέσεις με τον αθλητή, ούτε είχαμε προστριβές. Υπήρχε διαφορά απόψεων και εκτιμήσεων, αλλά αυτό είναι κάτι που συμβαίνει. Το να βλέπει ο προπονητής κάποια πράγματα διαφορετικά από έναν παίκτη είναι συχνό φαινόμενο.

Στην προκειμένη περίπτωση υπήρξε διαφορετική φιλοσοφία σε κάποια πράγματα, με αποτέλεσμα όταν είδα ότι δημιουργείται πρόβλημα για την ομάδα, να ζητήσω την απομάκρυνση του παίκτη. Είναι μια ακραία περίπτωση, αλλά πέραν αυτού τα υπόλοιπα είναι πράγματα που έχουν ξανασυμβεί.

Έχουν γίνει κάποιες ενέργειες που αποσκοπούν κυρίως στο να εκτονωθεί η κατάσταση και να καταλάβουν όλοι τι έγινε και πόσο σοβαρό ήταν. Από ‘κει και πέρα εγώ δεν θέλω αντιπαλότητες και αντιδικίες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα