Σουλτανόπουλος: «Και τώρα το μυαλό μας στον ημιτελικό»

Σουλτανόπουλος: «Και τώρα το μυαλό μας στον ημιτελικό»

Φώτης Καρακούσης
Σουλτανόπουλος: «Και τώρα το μυαλό μας στον ημιτελικό»

bet365

Ο πολυτιμότερος παίκτης του φάιναλ φορ, Δημήτρης Σουλτανόπουλος, μιλάει στο gTV για τη κούπα και τονίζει πως το μυαλό όλων βρίσκεται στον ημιτελικό του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ.

Στην Σύρο τόσο με τα σερβίς του, όσο και με την συνολική του παρουσία συνέβαλε τα μέγιστα στο να κατακτήσει ο Ολυμπιακός το Λιγκ Καπ, ενώ αναδείχθηκε και πολυτικότερος παίκτης του φάιναλ φορ της διοργάνωσης. Λίγες βδομάδες αργότερα, ο Δημήτρης Σουλτανόπουλος επανέλαβε τον άθλο του. Βοήθησε και με το παραπάνω τους Πειραιώτες να επικρατήσουν του ΠΑΟΚ στον ημιτελικό και στην συνέχεια να κατακτήσουν το Κϋπελλο, ενώ αναδείχθηκε και πάλι πολυτιμότερος παίκτης, δείχνοντας πως η επιστροφή του στους «ερυθρόλευκους» ήταν η καλύτερη απόφαση που θα μπορούσε να πάρει.

Ο ίδιος βέβαια δεν ασχολείται με τις προσωπικές διακρίσεις, όπως φαίνεται και από τα όσα μας λέει στην κάμερα του gTV, όπου στέκεται στην κατάκτηση του τροπαίου, ενώ επισημαίνει πως αυτός ο τίτλος θα πανηγυριστεί δύο μέρες το πολύ, καθώς μετά το μυαλό όλων θα πρέπει να πάει στο πρωτάθλημα και στους ημιτελικούς με τον ΠΑΟΚ.

Αρχικά ο έμπειρος κεντρικός μιλώντας για τη νέα κατάκτηση τροπαίου, αλλά και την δική του εξαιρετική παρουσία ανέφερε:

«Το καλό είναι πως τα σηκώνει όλα η ομάδα. Σίγουρα ήταν ένα πολύ δύσκολο φάιναλ φορ για εμάς, γυρίσαμε πραγματικά από την κόλαση χθες. Αποδείξαμε ότι παλεύουμε κάθε φάση και κάθε πόντο και καταφέραμε και το πήραμε. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, θα το χαρούμε μια-δυο μέρες και στην συνέχεια δουλειά γιατί προέχουν τα ημιτελικά του πρωταθλήματος (με ΠΑΟΚ) και ελπίζουμε και τα τελικά».

- ΕΡ: Δημήτρη θεωρείς πως ο τελικός ήταν ουσιαστικά χθες κόντρα στον ΠΑΟΚ;

«Από θέμα ενέργειας και έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι ναι ήταν αυτός ο τελικός. Η Κηφισιά είναι μια αξιόλογη ομάδα, μας έχει κερδίσει κιόλας, Ξέραμε βέβαια πως της έλειπε ο βασικός της διαγώνιος, το μόνο που θέλαμε να διαχειριστούμε ήταν η ψυχική κούραση γιατί νιώσαμε σαν να αδειάσαμε χθες το βράδυ και να βάλουμε το μυαλό μας να σκεφτεί πως σε 24 ώρες παίζαμε έναν τελικό. Θεωρώ ότι τα καταφέραμε και δίκαια πήραμε τη νίκη και το Κύπελλο».

- Μετά το Λιγκ Καπ κατέκτησες τον τίτλο του πολυτιμότερου και στο Κύπελλο. Τι έχεις να πεις για την προσωπική σου διάκριση; Το περίμενες;

«Όχι δεν το περίμενα. Το μόνο που περίμενα και γι' αυτό ήρθα ήταν η κατάκτηση τίττλων. Αυτός ήταν και ο πραγματικός λόγος για τον οποίο ήρθα στην ομάδα. Σίγουρα όσοι με ξέρουν, ξέρουν πως δεν με απασχολούν οι προσωπικές αξιώσεις. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι όταν συμμετέχω σε μια ομάδα να κερδίζει η ομάδα μου και εγώ να δίνω το 100%. Είμαι πολύ χαρούμενος που το καταφέραμε αυτό».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα