«Θέλετε δεν θέλετε ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει»

«Θέλετε δεν θέλετε ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει»

Με σκληρή ανακοίνωση ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός επιτέθηκε κατά της διαιτησίας του ημιτελικού με την Κηφισιά, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως θέλουν δεν θέλουν η ομάδα θα επιστρέψει στην κορυφή.

«Θέλετε δεν θέλετε ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει»

Με την απόφαση των Γεωργουλέα-Φραγκάκη να μην δώσουν το φιλέ στην επίθεση του Γκιμαράες και έτσι αντί να γίνει το 14-14 να γίνει το 13-15 και να πάρει τη νίκη και την πρόκριση για τον τελικό η Κηφισιά, τα έχουν στον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» εξέδωσαν σκληρή ανακοίνωση με την οποία τονίζουν πως δεν γίνεται πάντα τα ανθρώπινα λάθη να γίνονται εναντίον της ομάδας τους, ενώ ξεκαθαρίζουν πως θέλουν δεν θέλουν κάποιοι το «τριφύλλι» θα επιστρέψει στην κορυφή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Όλη η φίλαθλη Ελλάδα είδε την παράβαση στο φιλέ της Κηφισιάς στον τελευταίο πόντο του ημιτελικού, εκτός(;) από τους ανθρώπους που πληρώνονται για να τη δουν. Είναι κρίμα ένας τέτοιος ημιτελικός να κρίνεται από ένα τόσο χοντρό λάθος(;) της διαιτησίας.

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και επειδή κουραστήκαμε στα πιο κρίσιμα σημεία των αγώνων ΠΑΝΤΑ τα "λάθη" να είναι εις βάρος μας, έχουμε να πούμε μόνο τα εξής:

Όποιοι δεν μπορούν να δουν στο match ball του ημιτελικού μια τόσο καθαρή παράβαση που γίνεται ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ, να πάνε σπίτια τους.

Όποιοι δεν μπορούν να εξασφαλίσουν αξιοπρεπή διαιτησία, να πάνε σπίτια τους.

Όποιοι μόλις βλέπουν τον Παναθηναϊκό αρχίζουν τα "ανθρώπινα λάθη", να πάνε σπίτια τους.

Προφανώς αποδεικνύεται λάθος μας ότι μετά το παιχνίδι με τον ΟΣΦΠ δεν βγάλαμε ούτε ανακοίνωση για το διαιτητικό σκάνδαλο που έκρινε τον αγώνα.

Μια συγγνώμη δεν αρκεί. Αρκετά. Θέλετε δεν θέλετε, ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει στην κορυφή. Θέλετε δεν θέλετε, ο ελληνικός αθλητισμός θα ξεβρωμίσει».

Παναθηναϊκός Α.Ο. - Κηφισιά (Το διαιτητικό “λάθος” που έκρινε τον αγώνα.)

Best of internet