Εγκρίθηκαν ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός στην ΓΣ της ΕΟΠΕ

Gazzetta team
Εγκρίθηκαν ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός στην ΓΣ της ΕΟΠΕ

bet365

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η τακτική γενική συνέλευση της ΕΟΠΕ που φιλοξενήθηκε στο αμφιθέατρο της ΕΟΕ παρουσία 111 εκπροσώπων σωματείων μελών της Ομοσπονδίας.

Την συνέλευση τίμησε με την παρουσία του ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός, ο οποίος απεύθυνε και σύντομο χαιρετισμό, ενώ στην ΓΣ παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των φορέων του αθλήματος (ΕΣΑΠ, ΠΑΣΑΠ, ΣΕΠΠΕ, ΟΔΒΕ).

Κατά τη διάρκεια της συνελεύσεως παρουσιάστηκε η δραστηριότητα της ΕΟΠΕ κατά τον προηγούμενο χρόνο ενώ εγκρίθηκαν με εντυπωσιακή πλειοψηφία ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός.

Συγκεκριμένα με ψήφους 108 υπέρ, 2 λευκά και 1 κατά εγκρίθηκε ο διοικητικός, ενώ με 110 υπέρ και 1 κατά εγκρίθηκε ο οικονομικός απολογισμός.

Απευθυνόμενους στους εκπροσώπους των σωματείων και των φορέων του αθλήματος ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης τόνισε μεταξύ άλλων: «Η συνέλευση σήμερα γίνει με άλλη φιλοσοφία. Συνδυάζεται μαζί με μία μεγάλη διοργάνωση, το φάιναλ-4 του Κυπέλλου Ανδρών και δίνουμε την ευκαιρία σε ανθρώπους από όλη την Ελλάδα να δουν αγώνες υψηλότατου επιπέδου. Είναι πολύ σημαντικό να αναφέρω ότι αύριο το πρωί στις 11 πάλι στο κτίριο της ΕΟΕ θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο με σωματεία της Αττικής με συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για την νέα εποχή του ελληνικού βόλεϊ», είπε αρχικά ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ.

Στην συνέχεια έκανε τον απολογισμό του 2015 για το ελληνικό βόλεϊ, αναλύοντας το πρωτάθλημα της Volleyleague, της Α1 Γυναικών, τα Πανελλήνια πρωταθλήματα, καθώς και τις Εθνικές ομάδες με αποκορύφωμα την επιστροφή της Εθνικής Ανδρών στο World League.

O Aχιλλέας Μαυρομάτης δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στα οικονομικά της Ομοσπονδίας και στην προσπάθεια που κάνει για μείωση των εξόδων και αύξηση των εσόδων, με σκοπό την μείωση του χρέους (το οποίο έχει μειωθεί ήδη κατά 4 εκατομμύρια τα τελευταία χρόνια). Μάλιστα ένα σημαντικό ποσό από το εναπομείναν χρέος είναι των ολυμπιακών έργων, το οποίο υπάρχει για τυπικούς λόγους και αναμένεται να γίνει η διαγραφή του συγκεκριμένου χρέους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα