Και οι τέσσερις με μεγάλες προσδοκίες

Και οι τέσσερις με μεγάλες προσδοκίες

Και οι τέσσερις με μεγάλες προσδοκίες

Οι αρχηγοί των ομάδων που συμμετέχουν στο Final 4, Σωτήρης Πανταλέων, Νίκος Παππαγγελόπουλος, Ντίμα Φιλίποφ, Βασίλης Κουρνέτας στάθηκαν διεξαγωγή του τουρνουά στη Γλυφάδα, την παρουσία μικρών παιδιών στο γήπεδο και δεν έκρυψαν τις προσδοκίες για τις ομάδες τους.

 

 

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Σωτήρης Πανταλέων σημείωσε: «Ευχαριστούμε τον Δήμο Γλυφάδας για την φιλοξενία. Είναι πολύ σημαντικό να γίνει μία καλή και όμορφη διοργάνωση. Εύχομαι να γίνουν αγώνες με πρωταγωνιστές μόνο τους αθλητές.

Να μην υπάρχουν τραυματισμού και το επίπεδο των αγώνων θα είναι πολύ υψηλό για όποιον παρακολουθήσει τους αγώνες. Εύχομαι νικητής να είναι το άθλημα μας γιατί αυτή την εποχή χρειάζεται να δείξουμε μία καλή εικόνα προς τα έξω, να γεμίσουν και πάλι τα γήπεδα όπως στο παρελθόν. Όταν πας σε ένα φάιναλ-4 παίζεις πάντα για τη νίκη. Θα ήταν ευχής έργο να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός στους τίτλους.

Μην ξεχνάμε ότι έχει ξεκινήσει μία προσπάθεια από τον Ερασιτέχνη να επανέλθει ο Παναθηναϊκός στους τίτλους μετά από πολλές δυσκολίες και κάποια στιγμή θα γίνει. Υπάρχουν ομάδες που έχουν πιάσει καλύτερη απόδοση από εμάς φέτος, αλλά εμείς θα διεκδικήσουμε τη νίκη με όσες πιθανότητες μας αναλογούν».

Ο κεντρικός της Κηφισιάς Νίκος Παπαγγελόπουλος είπε: «Η Κηφισιά τα τελευταία χρόνια είναι συνεπής στο ραντεβού της στο φάιναλ-4. Φέτος για μας είναι ξεχωριστό, αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες στην αρχή, δεν ξέραμε αν θα υπήρχε η ομάδα.

Είμαστε διψασμένοι για μία διάκριση για μας αλλά και για τον πρόεδρο και τον κόσμο της ομάδας που μας στηρίζουν από την αρχή. Δεν μπορώ να πω ότι είμαστε φαβορί απέναντι στον Παναθηναϊκό, είναι ένα αμφίρροπο παιχνίδι. Άγχος δεν έχουμε, έχουμε έμπειρους παίχτες που μπορούν να ανταποκριθούν στα κρίσιμα».

Ο αρχηγός και πασαδόρος του Ολυμπιακού Ντίμα Φιλίποφ τόνισε: «Σίγουρα είναι μία γιορτή του βόλεϊ. Θέλω να σταθώ πρώτα ότι θα είναι μεγάλο κέρδος για το βόλεϊ η παρουσία μικρών παιδιών. Τα χρειαζόμαστε και θέλουμε να ασχοληθούν με το άθλημα μας.

Μακάρι να γεμίσει το γήπεδο με παιδιά και θα είναι μία γιορτή για αυτά. Για μας είναι στόχος, ο Ολυμπιακός θέλει να το κατακτήσει το Κύπελλο και πιστεύω ότι στο τέλος θα χαμογελάσουμε. Για να το πάρεις θέλεις δύο νίκες και εμείς εκεί στοχεύουμε. Δεν θα παίξει ρόλο οι νίκες που έχουμε φέτος επί του ΠΑΟΚ. Στις διοργανώσεις και τα φάιναλ-4 τα σερί τα ξεχνάμε. Ο ΠΑΟΚ θα είναι διαφορετικός. Εμείς θέλουμε το κύπελλο και εκεί στοχεύουμε».

Ο Βασίλης Κουρνέτας αρχηγός του ΠΑΟΚ δήλωσε: «Ευχαριστούμε τον Δήμο Γλυφάδας για την φιλοξενία. Είναι σημαντικό να γίνονται μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε μεγάλα αστικά κέντρα όπως η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη. Θεωρώ ότι ο κόσμος που είναι στο βόλεϊι είναι καλό να βλέπει αυτά τα γεγονότα.

Υπό φυσιολογικές συνθήκες το γήπεδο θα γέμιζε αλλά η κατάσταση που επικρατεί δεν μας δίνει αυτή την δυνατότητα. Γι'αυτό και εμείς θα ασχοληθούμε μόνο με το αγωνιστικό κομμάτι. Ήρθαμε να πάρουμε τον τίτλο όπως και οι υπόλοιπες ομάδες. Είναι δύο μέρες, θα τα δώσουμε όλα και πιστεύω θα τα καταφέρουμε. Εμείς αν κρίνουμε από το τελευταίο φάιναλ-4 στη Σύρο δεν θεωρώ ότι πρέπει να αλλάξουμε πολλά.

Ίσως θα πρέπει να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι στα κρίσιμα σημεία. Είμαστε σε καλή κατάσταση, έχουμε θέληση για διάκριση και όπως είπα αν παίξουμε καλά έχουμε τύχη».
*Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα της ΕΟΠΕ στο Facebook (www.facebook.com/HellenicVolleyballFederation)

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Final 4 (υπενθυμίζουμε ότι όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν από την ΕΡΤ2).
Σάββατο 26 Μαρτίου

15:30, Παναθηναϊκός - ΑΟΠ Κηφισιάς
18:30, Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Κυριακή 27 Μαρτίου
18:00, Τελικός

Best of internet