Φερέιρα: «Το έχουμε ξανακάνει, μπορούμε!»

Gazzetta team
Φερέιρα: «Το έχουμε ξανακάνει, μπορούμε!»

bet365

Την πίστη του ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να σηκώσει το Κύπελλο, εξέφρασε ο Βραζιλιάνος διαγώνιος Γουίντσον Φερέιρα.

Ο πρώτος ημιτελικός του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών θα έχει και... «σάμπα» στο ΔΑΚ Γλυφάδας με τον Βραζιάλο διαγώνιο του Παναθηναϊκού, Γουίντσον Φερέιρα να παρουσιάζεται πανέτοιμος ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στον ΑΟΠ Κηφισιάς (26.3/ 15.30/ΕΡΤ2).

«Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που αγωνίζομαι σε F-4 Κυπέλλου και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Θα κάνω ό,τι μπορώ ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου να φτάσει στο στόχο της και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας», τόνισε αρχικά ο βολεϊμπολίστας των «πρασίνων».

Παράλληλα, σχολιάζοντας το γεγονός ότι η ομάδα του ΠΑΟ έχει κερδίσει ήδη μια φορά φέτος στο πρωτάθλημα την ομάδα της Κηφισιάς, ο Βραζιλιάνος άσος τόνισε: «Στις δύο αναμετρήσεις που έχουν προηγηθεί για το πρωτάθλημα, η κάθε ομάδα μετρά από μια νίκη. Οπότε αφού το έχουμε ξανακάνει, μπορούμε να ξανακερδίσουμε την Κηφισιά.Πρόκειται για έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, μια δυνατή ομάδα αλλά από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε ώστε να πετύχουμε το 100% της απόδοσής μας για να πάρουμε τη νίκη στον ημιτελικό και να προκριθούμε στον τελικό».

Τέλος, ο Γουίντσον σημείωσε ότι το κίνητρο για την πρόκριση στον τελικό αλλά και το βήμα παραπάνω υπάρχει σε μεγάλο βαθμό στις τάξεις των «πρασίνων»: «Γνωρίζουμε ότι η Κηφισιά είναι μία πολύ καλή και φορμαρισμένη ομάδα. Ωστόσο έχουμε προετοιμαστεί για αυτό το παιχνίδι, μέσα από σκληρές προπονήσεις. Επιπλέον έχουμε πολύ ισχυρό κίνητρο για τη νίκη στον ημιτελικό αρχικά και στη συνέχεια για την κατάκτηση του τίτλου, αφού το Κύπελλο είναι ο στόχος μας. Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε φτάσει ως εδώ και τώρα το μυαλό όλων είναι ο αγώνας του Σαββάτου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα