«Kαθαρή» νίκη και τετράδα για τον Πανναξιακό!

Gazzetta team
«Kαθαρή» νίκη και τετράδα για τον Πανναξιακό!

bet365

Ο Πανναξιακός επικράτησε με 3-0 του Γ.Σ Ηλιούπολης και πήρε το «εισιτήριο» της τέταρτης θέσης ενόψει των πλέι οφ της Α1 βόλεϊ γυναικών στο φινάλε της κανονικής περιόδου. Στα ημιτελικά του πρωταθλήματος θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό με μειονεκτημα έδρας.

Η ομάδα της Νάξου δεν δυσκολεύτηκε να πάρει το «τρίποντο» και σε συνδυασμό με την ήττα του Άρη να πάρει θέση για τα πλέι οφ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Πανναξιακός ξεκίνησε πολύ δυνατά με όπλο το σερβίς και το καλό μπλοκ, κάνοντας το 1-0 με 25-12.

Αντίστοιχα καλά ξεκίνησε ο ΠΑΟΝ και στο δεύτερο σετ και προηγήθηκε με 19-11 με την όπως πάντα μαχητική Ηλιούπολη να ανεβάζει στροφές κυρίως στην επίθεση και με συνεχόμενα μπλοκ άουτ να πλησιάζει 20-18 χωρίς να μπορεί να ανατρέψει για το 2-0 των νησιωτών με 25-20.

Στο τρίτο σετ, η Ηλιούπολη ανακάτεψε την τράπουλα (με Γιοβάνη κέντρο και τη Μπανίκα διαγώνια) και ήταν πάλι ανταγωνιστική (14-14) αλλά ο Πανναξιακός στα σημεία ήταν πιο συγκεντρωμένος με καλή επιθετική λειτουργία και κατάφερε να φτάσει στο 3-0 με 25-21, παίρνωντας τους τρεις βαθμούς της νίκης και πανηγυρίζοντας την είσοδό του στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Τα σετ: 25-12,25-20,25-21

Η σύνθεση:
Πανναξιακός (Κόβαζιτς): Μιλοβάνοβιτς, Διώτη, Καρπουζά, Τοτσίδου, Μεταξά, Περίν Κελεσίδου -λ / Αποστολίδου, Δρακουλίδου, Φάρκωνα, Νούσια
Ηλιούπολη (Λυκογιάννη): Γκλιγκόροβιτς, Καπέλλου, Γιοβάνη, Μπανίκα, Μαλουσάρη, Βούκοβιτς, Αργυροπούλου -λ/ Βέλλιου

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα