Και άλλος Ρώσος βολεϊμπολίστας ντοπέ

Φώτης Καρακούσης
Και άλλος Ρώσος βολεϊμπολίστας ντοπέ

bet365

Μετά τον Μάρκιν ένας ακόμα Ρώσος βολεϊμπολίστας πιάστηκε να κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών. Ο λόγος για το λίμπερο της Εθνικής Αλεξέι Ομπμοτσάεφ, με τους Ρώσους όμως να διαψεύδουν την σχετική είδηση.

Πριν καν προλάβει να κοπάσει ο θόρυβος από την υπόθεση του Αλεξάντερ Μάρκιν που πιάστηκε ντοπέ καθώς ανιχνεύτηκε στον οργανισμό του η ουσία Meldonium που είχε ανιχνευθεί και στην Μαρία Σαπάροβα, το Ρωσικό βόλεϊ πλήττεται από μια ακόμα περίπτωση ντόπινγκ.

Δημοσίευμα Ρωσικής εφημερίδας κάνει λόγο πως ο χρυσός Ολυμπιονίκης με την... αρκούδα στο Λονδίνο Αλεξέι Ομπμοτσάεφ βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία, όχι την Meldonium, αλλά σε άλλη που επιδρά στην ανθρώπινη ψυχοσύνθεση.

Ωστόσο τα πράγματα δεν είναι τόσο ξεκάθαρα όπως στην περίπτωση του Μάρκιν, καθώς ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας βόλεϊ της Ρωσίας Αλεξάντρ Γιαρεμένκο με δηλώσεις του ανέφερε πως ο παίκτης της Ντιναμό δεν έχει περάσει το τελευταίο διάστημα από αντί ντόπινγκ κοντρόλ. Αναλυτικά ανέφερε: «Δεν έχει γίνει κανένας έλεγχος ντόπινγκ στην εθνική από τον Ιανουάριο. Όπως γνωρίζετε, οι έλεγχοι μπορούν να γίνουν είτε από την WADA, είτε από την RUSADA ή κατά τη διάρκεια κάποιας διοργάνωσης. Έτσι, αυτές οι πληροφορίες είναι λανθασμένες. Ξέρετε εσείς τίποτα για ελέγχους ντόπινγκ στους δρόμους; Εγώ όχι».

Πλέον μένει να δούμε αν ο ο διεθνής λίμπερο είναι ντοπέ ή όχι και αν είναι ποια θα είναι και η ποινή που θα του επιβληθεί.

 

Τελευταία Νέα