Η πιο όμορφη εξάδα του φάιναλ φορ... (pics)

Η πιο όμορφη εξάδα του φάιναλ φορ... (pics)

bet365

Το φάιναλ φορ της Χίου ολοκληρώθηκε, ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Κύπελλο γράφοντας ιστορία και το gazzetta.gr σας παρουσιάζει την πιο όμορφη εξάδα (επτά μαζί με την λίμπερο) της διοργάνωσης.

Η αλήθεια είναι πως για τους περισσότερους που δεν ασχολούνται με το άθλημα, όταν ακούς γυναικείο βόλεϊ το μυαλό σου πάει κατευθείαν στην ομορφιά που υπάρχει στο τάραφλεξ. Μια ομορφιά που αναδείχθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και στην Χίο. Στο όμορφο νησί και συγκεκριμένα στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου «Astra Airlines», ο Ολυμπιακός κατάφερε να γράψει ιστορία κατακτώντας το έκτο συνεχόμενο τρόπαιο και ανέβηκε πρώτος στην σχετική λίστα, ενώ την παράσταση έκλεψαν και οι όμορφες παρουσίες που προσέφεραν όμως και πλούσιο αγωνιστικό θέαμα.

Εμείς γνωρίζοντας πως όντως κάτι τέτοιο είναι δύσκολο, αλλά και το ότι είναι λογικό να αδικήσουμε κάποιες, θα κοιτάξουμε να φτιάξουμε την πιο όμορφη εξάδα (επτά μαζί με την λίμπερο) του διημέρου στη Χίο. Θα βάλουμε κάθε θέση ξεχωριστά, ενώ από κάθε ομάδα θα μπουν το πολύ δύο και όχι περισσότερες.

Πασαδόρος Μαρίνα Τσοχατζή

Ξεκινάμε από την θέση της πασαδόρου, όπου εκεί δεσπόζει η παρουσία της Μαρίνας Τσοχατζή. Η 23η Θεσσαλονικιά της ΑΕΚ, εκτός από την αγωνιστική της παρουσία ξεχωρίζει και για την ομορφιά της και στην Χίο ήταν από τις παρουσίες που συγκέντρωσε πάνω της πολλά βλέμματα. Η Τσοχατζή είναι γεννημένη στις 17/7/1993, έχει ύψος 1.76 και ξεκίνησε την καριέρα της στις ακαδημίες του Ηρακλή. Στην συνέχεια αγωνίστηκε στον Επίκουρο, επέστρεψε στον «γηραιό», πήγε στην ΑΕΚ, μετά στον Παγγεραγωτικό και φέτος επέστρεψε στην Ένωση, όπου και παίζει ως βασική πασαδόρος.

Ακραία Άνα Λαζάρεβιτς

Πάμε τώρα στα άκρα, με πρώτη ακραία την Άνα Λαζάρεβιτς. Η Σέρβα του Ολυμπιακού εκτός από όμορφη είναι και εξαιρετική παίκτρια και είναι από τα βασικά «ερυθρόλευκα γρανάζια» στην προσπάθεια κατάκτησης ενός ακόμα νταμπλ. Στο φάιναλ φορ ήταν και πάλι εκεί στα δύσκολα κερδίζοντας κρίσιμους πόντους, ενώ όταν ανέβηκε αγωνιστικά, ανέβηκε και η ομάδα του Μπράνκο Κοβάσεβιτς. Εκτός γηπέδου ή και μέσα σε αυτό, είναι δεδομένο πως συγκεντρώνει τα βλέμματα πάνω της και ο λόγος έχει να κάνει με την εξωτερική της εμφάνιση. Γεννημένη στις 4/7/1991 η Λαζάρεβιτς βλέπει τον κόσμο από τα 187 εκατοστά, είναι διεθνής με την Σερβία και πριν έρθει στην χώρα μας για λογαριασμό του Ολυμπιακού, αγωνίστηκε στην Γαλλία και την Μιλούζ.

Ακραία Κλαίρη Βέλλιου

Στην θέση της δεύτερης ακραίας βάζουμε την Κλαίρη Βέλλιου της Ηλιούπολης, μια όντως από τις πιο ωραίες ομάδες όχι του φάιναλ φορ, αλλά συνολικά του πρωταθλήματος. Η 22χρονη και ύψους 1.77 ακραία γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη και ξεκίνησε την καριέρα της στον Ηρακλή. Φέτος αγωνίζεται στην Ηλιούπολη και σίγουρα συγκεντρώνει επάνω της πολλά βλέμματα και ο λόγος νομίζουμε πως είναι ξεκάθαρος...

Κεντρική Κατερίνα Γιώτα

Η πιο δύσκολη απόφαση για παίκτριες ήταν στο κέντρο, όπου σε όλες τις ομάδες σε αυτή την θέση υπάρχουν όμορφες παρουσίες. Αυτή που συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο και την αγωνιστική παρουσία, αλλά και την ομορφιά είναι η Κατερίνα Γιώτα. Η κεντρική του Ολυμπιακού κερδίζει επάξια μια θέση στην βασική εξάδα και γιατί ήταν σε μεγάλο βαθμό η παίκτρια που έκρινε τον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό, αλλά και γιατί η ομορφιά της είναι δεδομένη. Η Γιώτα γεννήθηκε στις 3/7/1990 στα Γρεβενά, έχει ύψος 1.84 και είναι διεθνής. Ξεκίνησε την καριέρα της στον Γυμναστικό Σύλλογοι Γρεβενών, πριν πάει σε Άρη, μετά Κηφισιά και τώρα σε Ολυμπιακό.

Κεντρική Αλίκη Κωνσταντινίδου

Μια ακόμα όμορφη Σαλονικιά στην βασική μας εξάδα του φάιναλ φορ. Η κεντρικός της ΑΕΚ συγκεντρώνει όπως και η Γιώτα επάνω της βλέμματα για δύο λόγους. Και για την αγωνιστική της αξία, αλλά και γιατί η ομορφιά της είναι δεδομένη, όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες. Αγωνιστικά αποτελεί ένα από τα βασικά κομμάτια του «κιτρινόμαυρου παζλ» και σε κάθε αγώνα της Ένωσης είναι από τις κορυφαίες. Όπως αναφέραμε γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη στις 26/6/1989, έχει ύψος 1.80 και εκτός από κεντρικός παίζει και διαγώνιος. Ξεκίνησε την καριέρα της στην Ξάνθη, στην συνέχεια αγωνίστηκε σε Ηρακλή, Εαρινό, Πειραματικό, Ανατόλια, Πανναξιακό και Ολυμπιακό πριν πάρει μεταγραφή για την ΑΕΚ.

Διαγώνια Μάρβη Γιοβάνη

Θέση στην βασική εξάδα παίρνει και μια Αθηναία, μετά από τόσες Σαλονικιές. Ο λόγος για την Μάρβη Γιοβάνη την διαγώνια της Ηλιούπολης. Η Γιοβάνη αγωνιστικά αποτελεί το επιθετικό... όπλο της ομάδας της Δήμητρας Λυκογιάννη, ενώ εμφανισιακά είναι και αυτή, όπως και οι περισσότερες παίκτριες της συγκεκριμένης ομάδας ιδιαίτερα όμορφη. Ιδανικός λόγος δηλαδή για να πάει κάποιος να δει έναν αγώνα, να θαυμάσει και θέαμα αλλά και εμφάνιση, αν και δυστυχώς στην χώρα μας οι περισσότεροι πάνε μόνο για το δεύτερο... Η Γιοβάνη γεννήθηκε στην Αθήνα στις 15/12/1989, έχει ύψος 1.80 και ξεκίνησε την καριέρα της στην Ηλιούπολη. Στην συνέχεια αγωνίστηκε σε Ένωση Βύρωνα, Ηλιούπολη, Πανελλήνιο, Αγία Παρασκευή, Βριλήσσια και πλέον επέστρεψε στην Ηλιούπολη.

Λίμπερο Πέννυ Ρόγκα

Και κλείνουμε την βασική μας σύνθεση με την έβδομη της παρέας που είναι και το λίμπερο. Ο λόγος για την Πέννυ Ρόγκα την λίμπερο του Παναθηναϊκού. Η 29χρονια βολεϊμπολίστρια θεωρείται και όχι άδικα ως μια από τις καλύτερες στο πρωτάθλημα, καθώς ειδικά στην άμυνα δεν αφήνει με τίποτα την μπάλα να πέσει κάτω. Εμφανισιακά είναι πάντα με το χαμόγελο στα χείλη και σίγουρα μόνο απαρατήρητη δεν περνάει. Η Ρόγκα γεννήθηκε και αυτή στην Θεσσαλονίκη στις 4/7/1987, έχει ύψος 1.67 και ξεκίνησε την καριέρα της στον Εαρινό. Στην συνέχεια αγωνίστηκε για δύο χρόνια στον Ολυμπιακό, μετά στην Άρτεμις Κορυδαλλού, στον Ηρακλή Κηφισιάς και πριν αποκτηθεί από τον Παναθηναϊκό αγωνιζόταν στην ΑΕΚ.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα