Ρουμελιώτης: «Να φέρουμε την ΑΕΚ εκεί που της αξίζει»

Ρουμελιώτης: «Να φέρουμε την ΑΕΚ εκεί που της αξίζει»

bet365

Ο Μανώλης Ρουμελιώτης παραδέχτηκε την ανωτερότητα του Ολυμπιακού και τόνισε πως θα συνεχιστεί η προσπάθεια για να έρθει η ΑΕΚ εκεί που της αξίζει. ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΧΙΟΣ: ΦΩΤΗΣ ΚΑΡΑΚΟΥΣΗΣ.

Την ανωτερότητα του Ολυμπιακού και την ήττα της ομάδας του παραδέχτηκε ο Μανώλης Ρουμελιώτης. Ο τεχνικός της ΑΕΚ τόνισε πως θα συνεχιστεί η προσπάθεια για να έρθει η Ένωση εκεί που της αξίζει. «Ο Ολυμπιακός δεν μας άφησε κανένα περιθώριο.

Είναι απλά καλύτερη ομάδα από εμάς και παρά τις προσπάθειές μας, δεν καταφέραμε να αντέξουμε. Ο Ολυμπιακός μας πίεσε στην υποδοχή και όταν δεν καταφέρνεις εκεί, τότε τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα στο να ελέγξεις αυτόν τον αντίπαλο.

Σίγουρα δεν είναι ευχάριστο να χάνεις ένα Κύπελλο, αλλά με δεδομένα τα προβλήματα που υπάρχουν, που δεν έχουμε ξένες αθλήτριες και πολλά άλλα, αξίζουν μπράβο στα κορίτσια για την προσπάθειά τους. Θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για να φέρουμε την ΑΕΚ εκεί που της αξίζει», ανέφερε ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα