«Περήφανη για τον Ολυμπιακό, έχουμε και συνέχεια»

Gazzetta team
«Περήφανη για τον Ολυμπιακό, έχουμε και συνέχεια»

bet365

Η Άννα Λαζάρεβιτς στάθηκε στην δύναμη ψυχής που έδειξε ο Ολυμπιακός στον ημιτελικό, ενώ η Αρετή Τέζα αναφέρθηκε στη συνέχεια. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΧΙΟ: ΦΩΤΗΣ ΚΑΡΑΚΟΥΣΗΣ.

«Είμαι πολύ περήφανη για την ομάδα μου για χθες. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Βρεθήκαμε στον ημιτελικό πίσω με 1-2 σετ, παίξαμε όλες σαν μία και είμαι πολύ περήφανη που πήραμε το Κύπελλο. Ίσως περίμενα λίγο πως θα ήταν πιο... εύκολο απ’ ότι το χθεσινό, αλλά προετοιμαστήκαμε και γι’ αυτό το παιχνίδι σαν να ήταν ο οποιοσδήποτε αντίπαλος απέναντί μας. Στο μυαλό μας ήταν να αποφύγουμε τα μεγάλα λάθη και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό», δήλωσε η Λαζάρεβιτς μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Από την πλευρά της, η Τέζα είπε: «Έχουμε και συνέχεια. Πιστεύω στην ομάδα μου και θα είμαι εδώ όσο αντέχω. Είναι σημαντικός ο έκτος συνεχόμενος τίτλος και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Μέγα χορηγό μας τη Novibet για την στήριξη που μας παρέχει τα τελευταία χρόνια».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα