Αίτημα των τριών για φάιναλ φορ στο Λεκανοπέδιο

Φώτης Καρακούσης
Αίτημα των τριών για φάιναλ φορ στο Λεκανοπέδιο

bet365

Παρότι ήδη είχε ανακοινωθεί πως το φάιναλ φορ του Κυπέλλου Γυναικών θα διεξαχθεί στην Χίο, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ΑΕΚ με κοινό τους αίτημα στην Ομοσπονδία ζητάνε η διοργάνωση να λάβει χώρα στο Λεκανοπέδιο.

Αλλαγή σκηνικού αναφορικά με το φάιναλ φορ του Κυπέλλου Γυναικών. Συγκεκριμένα και ενώ η διοργάνωση είχε ανακοινωθεί πως θα γίνει στην όμορφη Χίο, οι Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ΑΕΚ με αίτημά τους φέρνουν τα πάνω-κάτω. Συγκεκριμένα και οι τρεις ανέφεραν στην Ομοσπονδία πως θέλουν το φάιναλ φορ να διεξαχθεί στο Λεκανοπέδιο της Αττικής και οι λόγοι είναι καθαρά οικονομικοί, καθώς ζητάνε κάλυψη αεροπορικών μετακινήσεων και διαμονής 20 ατόμων.

Η Ομοσπονδία από την στιγμή που υπάρχει συνδιοργανωτής καλύπτει την διαμονή και την σίτιση, ενώ όσον αφορά την μετακίνηση προς το νησί είναι να γίνει με το πλοίο, όπως άλλωστε και σε όλες τις διοργανώσεις που έχουν διεξαχθεί σε νησί, είτε από την ΕΟΠΕ, είτε από την Volley League, με αποκορύφωμα το πρόσφατο Λιγκ Καπ της Σύρου.

Τις επόμενες μέρες μένει να δούμε το τι τελικά θα γίνει. Αν τελικά οι Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ΑΕΚ επιμείνουν στην πρότασή τους για φάιναλ φορ στο Λεκανοπέδιο και αν η Ομοσπονδία αλλάξει τον τρόπο διεξαγωγής που θυμίζουμε για ακόμα μία φορά πως είναι η Χίος.

Το πόλο κάνει την αστυνομία να είναι αρνητική

Αξίζει πάντως να αναφέρουμε πως οι αστυνομικές αρχές μόνο θετικές δεν είναι στο να διεξαχθεί το συγκεκριμένο διάστημα 4-5 Μαρτίου, το φάιναλ φορ του βόλεϊ στο Λεκανοπέδιο. Ο λόγος είναι απλός και έχει να κάνει και με το φάιναλ φορ του Κυπέλλου πόλο ανδρών που το ίδιο διάστημα θα διεξαχθεί στη Νέα Σμύρνη, με τον πρώτο ημιτελικό να είναι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Όπως γίνεται αντιληπτό το να διεξαχθούν το ίδιο διάστημα δύο διοργανώσεις στο Λεκανοπέδιο μόνο θετική δεν βρίσκει την αστυνομία και είναι λογικό, καθώς ο φόβος επεισοδίων θα είναι μεγάλος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα