Κουρνέτας: «Έδειξε ψυχικά αποθέματα ο Ολυμπιακός»

Κουρνέτας: «Έδειξε ψυχικά αποθέματα ο Ολυμπιακός»

Gazzetta team
Κουρνέτας: «Έδειξε ψυχικά αποθέματα ο Ολυμπιακός»

bet365

Στα ψυχικά αποθέματα που έδειξε ο Ολυμπιακός, προκειμένου να επιστρέψει από το 2-0, στάθηκε ο πασαδόρος του ΠΑΟΚ, Βασίλης Κουρνέτας, με τον προπονητή του «Δικεφάλου του Βορρά», Γιάννη Καλμαζίδη να τονίζει πως περιμένει ωραίο θέαμα στα πλέι-οφ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ΠΑΟΚ:

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιάννης Καλμαζίδης είπε: «Στην αρχή ήμασταν αποφασιστικοί. Ίσως περιμέναμε ότι θα κυλήσει μόνο του το ματς, αλλά δεν είναι ποτέ έτσι. Η ομάδα αποτελείται από 14 αθλητές, δεν εξετάζω την απόδοση του διαγώνιου. Είναι πολλά που παίζουν ρόλο. Αυτός ο αγώνας δείχνει ότι θα έχουμε σκληρά παιχνίδια αν συναντηθούμε στα πλέι οφ. Θα έχουμε καλό θέαμα».

Ο πασαδόρος του δικεφάλου Βασίλης Κουρνέτας είπε: «Αν δεν πάει στο 15 το παιχνίδι δεν τελειώσει. Πιεστήκαμε και κάναμε σοβαρά λάθη σε μικρό χρονικό διάστημα. Αυτά συμβαίνουν στον αθλητισμό. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό που έδειξε ότι έχει ψυχικά αποθέματα. Μετά το 2-0 χάσαμε το μυαλό μας, θα πρέπει να αντιδράμε καλύτερα στον πίεση του αντιπάλου».

Ο κεντρικός του ΠΑΟΚ Ντέιβιντ Λι δήλωσε: «Πραγματικά ήταν ένα εκπληκτικό παιχνίδι που δεν θα ξεχάσουμε. Είχαμε τις ευκαιρίες να το κερδίσουμε. Τώρα κοιτάμε μπροστά. Το πιο σημαντικό είναι το παιχνίδι της Τρίτης με τον Παμβοχαϊκό . Θέλουμε το κύπελλο και το πρωτάθλημα».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα