Πιάτσα: «Παίξαμε σαν ομάδα σήμερα και όλοι μαζί κερδίσαμε»

Gazzetta team
Πιάτσα: «Παίξαμε σαν ομάδα σήμερα και όλοι μαζί κερδίσαμε»

bet365

Στο ομαδικό πνεύμα που έδειξε ο Ολυμπιακός παρότι βρέθηκε να χάνει με 2-0 σετ, στάθηκε ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Ρομπέρτο Πιάτσα, μετά την ανατροπή και την κατάκτηση του League Cup απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των «ερυθρολεύκων»:

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Ρομπέρτο Πιάτσα είπε: «Ήταν η τυχερή μας μέρα, αν και δεν ξεκίνησε καλά όταν χάσαμε τον Όγκουρτσακ. Παίξαμε σαν ομάδα σήμερα και όλοι μαζί κερδίσαμε. Δεν υπάρχει mvp».

Ο MVP του τελικού Δημήτρης Σουλτανόπουλος δήλωσε: «Παρά το 2-0 το πιστεύαμε και ο προπονητής μας το πίστευε, μας το πέρασε και είπαμε ότι απλά χρειάζεται να κάνουμε το κάτι παραπάνω για να γυρίσει ο αγώνας. Πήραμε μεγάλες διαφορές στα δύο επόμενα σετ που μας έδωσε ώθηση. Στο τέλος έγινε άλλη μία μεγάλη ανατροπή στο 14-10 του 5ου σετ. Είμαστε χαρούμενοι, είναι μία πολύ καλή αρχή. Έχουμε σχεδόν αδειάσει από δυνάμεις αλλά όταν κερδίζεις έναν τίτλο δεν το πολυκαταλαβαίνεις. Θα το γιορτάσουμε σήμερα και από αύριο δουλειά και πάλι. Σίγουρα δεν το περίμενα το βραβείο του MVP είναι μεγάλη τιμή. Ευχαριστώ την ομάδα, τον προπονητή τους συμπαίχτες μου για αυτή την διάκριση».

Ο ακραίος του Ολυμπιακού, Μενέλαος Κοκκινάκης είπε: «Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε άσχημα τον αγώνα. Αποχώρησε ο Όγκουρτσακ αλλά αυτό δεν θα ήταν δικαιολογία σε περίπτωση ήττας. Το μυαλό όλων πήρε στο 3-0, αλλά το σημαντικό είναι ότι ο Ολυμπιακός απέδειξε ότι έχει καρδιά και ψυχή. Είμαι ευτυχισμένος για τον πρώτο τίτλο. Δεν επαναπαυόμαστε και συνεχίζουμε για τους υπόλοιπους τίτλους».

Ο άτυχος της αναμέτρησης Φράντισεκ Ογκουρτσακ τόνισε: «Ήμουν άτυχος, αλλά τυχερή η ομάδα μου. Ελπίζω να επιστρέψω γρήγορα και να είμαι παρών στα επόμενα κύπελλα».


Ο αρχηγός του Ολυμπιακού Ντίμα Φιλίποφ είπε: «Είπα σε ένα τάιμ άουτ στον τιμ μάνατζερ ότι είναι 3-2. Απλά είμαστε μάγκες. Δουλεύουμε σκληρά, ο ΠΑΟΚ έπαιξε πολύ καλά αλλά εμείς μπορούμε να ανατρέψουμε όλα τα σκορ. Το αφιερώνω στην οικογένεια και την παρέα που λέγεται Ολυμπιακός. Είναι μια κούπα ψυχολογίας. Δουλεύαμε για αυτό 5 μήνες και κανείς δεν ήθελε να χάσει. Θα έχουμε καλύτερη ψυχολογία για να δουλέψουμε για τους επόμενους τίτλους».





 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα