Άνετα και με τις... ρεζέρβες ο Παναθηναϊκός

Άνετα και με τις... ρεζέρβες ο Παναθηναϊκός

Φώτης Καρακούσης
Άνετα και με τις... ρεζέρβες ο Παναθηναϊκός

bet365

Παίζοντας με πολλές αλλαγές ο Παναθηναϊκός δεν είχε πρόβλημα να επικρατήσει του Φιλαθλητικού στην Κυψέλη με 3-0.

Με τον Γιώργο Ρούση να ξεκουράζει παίκτριές του μετά το ματς με τον ΑΟ Θήρας και την πρόκριση στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου, ο Παναθηναϊκός δεν είχε πρόβλημα να επικρατήσει με 3-0 (25-07, 25-12, 25-11) του Φιλαθλητικού Λαρισαϊκού.

Ο αγώνας δεν χρήζει της παραμικρής ανάλυσης, καθώς οι «πράσινες» με την Κάστανου να παίρνει χρόνο και να δείχνει γιατί ακούγονται τόσα πράγματα για το ταλέντο της, έφτασαν με χαρακτηριστική άνεση στη νίκη.

Πρώτη σκόρερ για τις νικήτριες ήταν η Μερτέκη με 20 πόντους και την ακολούθησαν οι Κάστανου με 12, Γιαννακοπούλου με 11 και Κωνσταντινίδυ με 10. Για τις ηττημένες καμία δεν έφτασε τον διψήφιο αριθμό πόντων με την Τζούριτς με 7 να κερδίζει τους περισσότερους.

Τα σετ: 25-07, 25-12, 25-11

Παναθηναϊκός (Ρούσης) Γκούζου 1 (1/1 επ.), Κάστανου 12 (9/14 επ., 3 άσοι), Παπαδοπούλου, Κωνσταντινίδου 10 (3/9 επ., 6 άσοι, 1 μπλοκ), Μερτέκη 20 (16/27 επ., 3 άσοι, 1 μπλοκ, 62% υπ. - 25% άριστες), Τσίμα 1 (1/1 επ.), Ρόγκα -λ (40% υπ. – 20% άριστες) / Αγγελοπούλου -λ (28% υπ. - 25% άριστες), Γιαννακοπούλου 11 (5/14 επ., 3 άσοι, 3 μπλοκ), Καββαδία 5 (4/5 επ., 1 μπλοκ).

Φιλαθλητικός (Πράππας) Μαυροπάνου 3 (1/4 επ., 2 μπλοκ), Υφαντή 6 (6/23 επ.), Μπαζιάνα 1 (1/4 επ.), Δουλμπέρη, Μπάλα 1 (1 άσο), Τζούριτς 7 (6/21 επ., 1 μπλοκ, 24% υπ. - 12% άριστες), Αναγνωστοπούλου -λ (67% υπ. - 39% άριστες) / Γιαματζάρη, Χατζηελευθερίου 2 (1/10 επ., 1 μπλοκ, 22% υπ. - 11% άριστες), Μπουρλή, Γαλογαύρου

Η γνώμη των πρωταγωνιστών

«Ήταν ένα εύκολο παιχνίδι που καταφέραμε να βγάλουμε αρκετά πράγματα τις προπόνησης και να δοκιμάσουμε καινούργια πράγματα που θέλαμε. Αγωνιστήκαμε όλες οι αθλήτριες και παίξαμε συγκεντρωμένα», είπε η Λυδία- Ευαγγελία Κάστανου ενώ η Χαρά Παπαδοπούλου συμπλήρωσε: «Θέλαμε τη νίκη και έγινε αυτό που περιμέναμε. Παίξαμε όλες οι αθλήτριες όπου θέλαμε να δείξουμε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας για να προετοιμαστούμε και για τα δυσκολότερα παιχνίδι που έρχονται. Ήταν ένα καλό βαθμολογικό αποτέλεσμα και πλέον θέλουμε να συνεχίσουμε την καλή μας πορεία».

Από την πλευρά του ο τεχνικός του Φιλαθλητικού Λάμπρος Πράππας σημείωσε:

«Σίγουρα το παιχνίδι δεν αντέχει κριτικής. Δεν ήταν παιχνίδι που να μπορώ να πω πως κάναμε κάτι. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε την αξιοπρέπειά μας, πιστεύω ούτε αυτό καταφέραμε. Εγώ το μόνο που μπορώ να πω είναι πως τουλάχιστον σε εμάς τους προπονητές πρέπει να υπάρχει σεβασμός μεταξύ μας. Ευχαριστώ τον προπονητή του Παναθηναϊκού και του εύχομαι τα καλύτερα».

Δίπλα στο παιδιά της οργάνωσης «Δρόμοι Ζωής» ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. στο πλαίσιο του αγώνα με τον Φιλαθλητικό φιλοξένησε στις κερκίδες του κλειστού του Πανελλήνιου, παιδιά από την εθελοντική οργάνωση "Δρόμοι Ζώης", που παρέχει υποστήριξη σε κοινωνικά αποκλεισμένα παιδιά και οικογένειες.

Πληροφορίες :http://www.dromoi-zois.gr/index.php

Μετά το τέλος του αγώνα οι παίκτριες του Παναθηναϊκού Α.Ο. μοίρασαν στα παιδιά τσάντες με δώρα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα