Ορφανός - Γάτσης: «Ξέρουμε την ιστορία της φανέλας που φοράμε»

Gazzetta team
Ορφανός - Γάτσης: «Ξέρουμε την ιστορία της φανέλας που φοράμε»

bet365

O προπονητής του Γιάννης Ορφανός και ο κεντρικός του Τάσος Γάτσης εκπροσώπησαν τον Ηρακλή Πετοσφαίριση 2015 στη συνέντευξη Τύπου για το φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ.

Ο Ηρακλής μπορεί να κάνει την παρθενική του εμφάνιση στη διοργάνωση αλλά κουβαλάει τη μεγάλη κληρονομιά του Γ.Σ.Ηρακλής που μεταξύ άλλων τίτλων το 2012 στέφθηκε κυπελλούχος Ελλάδας στο «Δημήτρης Βικέλας» της Σύρου.

Ο Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 θα αντιμετωπίσει στον Α΄ημιτελικό τον Ολυμπιακό. Ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός δήλωσε: «Ευχαριστούμε τη Σύρο για την όμορφη φιλοξενία. Για μας η επιστροφή στην Α1 και η είσοδος στο φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ είναι ήδη μία επιτυχία. Είμαστε χαρούμενοι και ζούμε κάθε στιγμή αυτής της γιορτής. Δεν είμαστε το ίδιο όπως είναι αντίπαλοι μας, δεν φαντάζουμε ως το φαβορί αλλά αυτό έχει και τα θετικά του. Δεν έχουμε άγχος, θα αντιμετωπίσουμε τους αγώνες ελεύθερα και ευελπιστούμε σε μία καλή εμφάνιση ανάλογη της ιστορίας του συλλόγου. Ξέρουμε την ιστορία της φανέλας του φοράμε. Το έχουν συνειδητοποιήσει οι παίκτες κι αυτό φαίνεται στην παρουσία της ομάδας και στον τρόπο που αγωνίζεται είτε κερδίζει είτε χάνει».

«Θα παλέψουμε για τον τελικό»

Ο κεντρικός του Ηρακλή Τάσος Γάτσης δήλωσε: «Είναι μεγάλη χαρά για μας στον Ηρακλή που με την πρώτη χρονιά που επιστρέψαμε στην Volley League, παίρνουμε μέρος σε ένα φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ. Κάποιοι δεν το περίμεναν κιόλας. Θα δοκιμαστούμε σε ένα από τα πιο ωραία γήπεδα της Ελλάδας με καταπληκτικό - βολεϊκό κοινό. Εύχομαι να νικήσει ο καλύτερος. Ο Ολυμπιακός είναι για όλους το φαβορί αλλά κι εμείς θα παλέψουμε για να πάμε στον τελικό».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα