Πιάτσα - Φιλίποφ: «Πρέπει να τα δώσουμε όλα για τον τίτλο»

Πιάτσα - Φιλίποφ: «Πρέπει να τα δώσουμε όλα για τον τίτλο»

O Oλυμπιακός εκπροσωπήθηκε στη συνέντευξη Τύπου από τον πασαδόρο του Ντίμα Φιλίποφ και τον Ρομπέρτο Πιάτσα. O Iταλός προπονητής του Ολυμπιακού εξέφρασε τη συμπάθεια του προς τον αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Λεονταρίτη ο οποίος ως γνωρίζει άριστα την ιταλική γλώσσα και έκανε και τη μετάφραση των δηλώσεων του.

Πιάτσα - Φιλίποφ: «Πρέπει να τα δώσουμε όλα για τον τίτλο»

Ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει δύο τίτλους Λιγκ Καπ, το 2015 στη Γλυφάδα και το 2013 στο Βραχάτι.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Ρομπέρτο Πιάτσα είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στο πρώτο μεγάλο αθλητικό γεγονός της σεζόν. Έχω ακούσει πολλά για τη Σύρο, για την αγάπη της στο βόλεϊ, για το υψηλό επίπεδο κουλτούρας που διαθέτει. Για να είμαι ειλικρινής από τη πρώτη φορά που ήρθα στο νησί τα διαπιστώνω κι εγώ ο ίδιος. Πιστεύω πως για να περάσουμε στον τελικό και για να πάρουμε τον τίτλο πρέπει να τα δώσουμε όλα. Είναι ένας δύσκολος αγώνας και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή μέχρι το τέλος. Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι, ο Ηρακλής έχει βελτιωθεί πολύ. Περιμένω ένα γεμάτο γήπεδο με τον κόσμο να δημιουργεί ωραία ατμόσφαιρα».

«Μεγάλη γιορτή»

Ο πασαδόρος του Ολυμπιακού Ντίμα Φιλίποφ είπε: «Πρώτα απ'όλα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του νησιού για την άψογη φιλοξενία. Ξέρουμε ότι η Σύρος ζει για το βόλεϊ και είναι χαρά για εμάς τους αθλητές να παίζουμε εδώ. Το Λιγκ Καπ είναι μία μεγάλη γιορτή του βόλεϊ και ελπίζω να γεμίσει το γήπεδο για να απολαύσει ο κόσμος υψηλού επιπέδου βόλεϊ».

Best of internet