Άλμα σωτηρίας για Ηλιούπολη

Gazzetta team
Άλμα σωτηρίας για Ηλιούπολη

bet365

Νίκη-μισή κατηγορία για την Ηλιούπολη με την ομάδα της Δήμητρας Λυκογιάννη να επικρατεί με 3-1 του Αίαντα Ευόσμου και να κάνει άλμα παραμονής.

Η Ηλιούπολη ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της παραμονής κόντρα στον Αίαντα Ευόσμου καθώς επικράτησε εντός έδρας με 3-1 και πλέον βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας, αφήνοντας τον αντίπαλο της στην 9η.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν αυτή που ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα και σχεδόν σε όλο το πρώτο σετ είχε σταθερό προβάδισμα 2-3 πόντων μέχρι το 19-21, όμως εκεί δεν τελείωσε τις ευκαιρίες που έχει με την Ηλιούπολη να ισοφαρίζει και στο 23-23 λάθος της Φαμπιάν και κόντρα επίθεση έφερε το 1-0.

Ο Αίας στο δεύτερο σετ ξεκίνησε ακόμη καλύτερα, καταφέρνοντας αυτή τη φορά να μην επιτρέψει στην Ηλιούπολη να επανέλθει, αλλά στο τρίτο και καθοριστικό σετ μετά το β’ τεχνικό τάιμ άουτ η γηπεδούχος ομάδα πήρε μια διαφορά 4 πόντων με τις φιλοξενούμενες να μην μπορούν να την καλύψουν και στο δ’ σετ η κυριαρχία της Ηλιούπολης ήταν απόλυτη.

Η γνώμη του πάγκου

Δήμητρα Λυκογιάννη: «Σ’ αυτή τη φάση του πρωταθλήματος η σημερινή είναι μια μεγάλη νίκη αλλά έχουμε ακόμη μέλλον. Έπρεπε να κερδίσουμε αυτό το ματς, το καταφέραμε και ελπίζω ότι αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει και ψυχολογικά για την συνέχεια».

Ηλίας Ζωλασταθιάδης: «Θεωρώ ότι βγάλαμε τα μάτια μας στο σημερινό παιχνίδι, αλλά η ζωή συνεχίζεται. Είμαστε ακόμη εντός στόχων, δεν είναι ώρα για πανικό αλλά χρειάζεται μεγαλύτερη συγκέντρωση και περισσότερη προσπάθεια απ’ όλους μας»

Τα σετ: 25-23, 21-25, 25-22, 25-13

Ηλιούπολη (Λυκογιάννη) Γκλιγκόροβιτς, Μαρκοπούλου, Γιοβάνη, Μπανικά, Μαλουσάρη, Βούκοβιτς, Αργυροπούλου -λ / Βέλλιου, Ευθυμιοπούλου

Αίας Ευόσμου (Ζωλασταθιάδης) Κυριακίδου, Χρηστινίδου, Ναϊντένοβα, Φαμπιάν, Ανδρονικίδου, Στεφανίδου, Γεωργιάδου -λ / Καλαγασίδη, Ξανθοπούλου, Καράτερζη Τοσουνίδου, Γλυκίδου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα