Έδειξε χαρακτήρα ο Παμβοχαϊκός 3-1 την Κύζικο

Gazzetta team
Έδειξε χαρακτήρα ο Παμβοχαϊκός 3-1 την Κύζικο

bet365

Στο κατάμεστο κλειστό της Νέας Περάμου ο Παμβοχαϊκός έδωσε τέλος στο αρνητικό του σερί και επικρατώντας με 3-1 της Κύζικου προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου.

Το πρώτο σετ της αναμέτρησης ήταν και το πιο δραματικό των σημερινών αγώνων, καθώς μέχρι τον 20ο πόντο οι γηπεδούχοι είχαν ένα μικρό προβάδισμα με τον Παμβοχαϊκό να ισοφαρίζει και να έχει δύο σετ μπολ τα οποία πέρασαν ανεκμετάλλευτα, για να λήξει το σετ 34-32 υπέρ των γηπεδούχων.

Από εκείνο το σημείο και μετά όμως ο Παμβοχαϊκός άλλαξε ρυθμό, πίεσε πάρα πολύ την Κύζικο στην υποδοχή και καθοδηγούμενος μαεστρικά από τον Δημητριάδη έχοντας ως επιθετικές αιχμές τους Κάιο, Ροντρίγκο ανέτρεψε την κατάσταση και προηγήθηκε με 1-2.

Η Κύζικος προσπάθησε να επανέλθει στο δ’ σετ όμως η εμπειρία του Παμβοχαϊκού επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να τελειώσουν τον αγώνα.

Η γνώμη του πάγκου

Γιάννης Λάιος «Σήμερα κέρδισε ο καλύτερος… Σε όλο το παιχνίδι ο Ροντρίγκο και ο Κάιο ήταν εξαιρετικοί, ενώ μας πίεσαν στο σερβίς κι έτσι δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Δεν κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι, αλλά προσπαθήσαμε και είμαι ικανοποιημένος που φτάσαμε ως εδώ. Από δω και πέρα το μυαλό μας είναι στραμμένο στις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα».

Σωτήρης Μπεκιάρης «Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες για την προσπάθεια που έκαναν σήμερα και φυσικά μερίδιο στην πρόκριση μας στους ‘8’ έχει και ο Γιώργος Χριστόπουλος. Το μυαλό μας τώρα είναι στο επόμενο ματς πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό και θα περιμένουμε να μάθουμε τον αντίπαλος μας για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου».

Τα σετ: 34-32, 19-25, 16-25, 16-25

Κύζικος (Λάιος) Κρέτσης, Ασπιώτης, Κούνας, Νικηφορίδης, Κατσανεβάκης, Λυκούρεσης, Τσαδήμας-λ / Δρογκάρης, Θεοδωρόπουλος, Πλεμμένος, Πεφάνης
Παμβοχαϊκός (Μπεκιάρης) Δημητριάδης, Κάιο, Ροντρίγκο, Γκρόνβέλντ, Βαντόρν, Πελεκούδας, Εφραιμίδης-λ / Γεωργίου

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα