Εντυπωσιακό πέρασμα του Ηρακλή από το Αιγίνιο και πρόκριση στους «8»

Gazzetta team
Εντυπωσιακό πέρασμα του Ηρακλή από το Αιγίνιο και πρόκριση στους «8»

bet365

Με εμφατικό τρόπο ο Ηρακλής πέρασε νικηφόρα από το Αιγίνιο επικρατώντας με 3-0 και προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου.

«Περίμενα ότι θα κοντράραμε περισσότερο, αλλά ευτυχώς αυτή η εμφάνιση ήρθε τώρα στο Κύπελλο κι όχι σε κάποιο κρίσιμο παιχνίδι του πρωταθλήματος», παραδέχθηκε μετά το τέλος του αγώνα ο Θανάσης Στράντζαλης.

Ο Γηραιός με πιεστικό σερβίς σε όλη τη διάρκεια του αγώνα δημιούργησε πολλά προβλήματα στους γηπεδούχους κατρθώνοντας να πάρει σημαντικές διαφορές τις οποίες κρατούσε με άνεση.

Η γνώμη του πάγκου
Θανάσης Στράντζαλης: «Ο Ηρακλής ήταν πολύ καλύτερος σήμερα ενώ εμείς δεν μπορέσαμε σε κανένα σημείο να μπούμε στο ρυθμό του αγώνα. Ο αντίπαλος μας επιβεβαίωσε ότι είναι σε καλή κατάσταση κι εμείς στρέφουμε την προσοχή μας στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Γιάννης Ορφανός: «Τα παιδιά έκαναν αυτό που ζήτησα, καθώς ήταν σοβαροί από την αρχή ως το τέλος και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και την πρόκριση. Με χαροποιεί επίσης το γεγονός ότι παρά τις αλλαγές στη διάρκεια του αγώνα η ομάδα έδειξε σταθερότητα»

Τα σετ: 12-25, 13-25, 13-25
Νίκη Αιγινίου (Στράντζαλης) Αναστασιάδης, Γεωργόπουλος, Λαμπρινός, Παπαλεξίου, Βουλκίδης, Γκορίδης, Κνάπεκ-λ / Ντουντούδης, Ματσκίδης, Κιοσσές, Γκορτζίλας.
Ηρακλής (Ορφανός) Χατζηηλιάδης, Πέντσεφ, Πίζα, Τσολάκος, Στίγγας, Παλέντζας, Παπαδημητρίου -λ / Πιπέργιας, Μαυροβουνιώτης, Στεφανίδης, Γάτσης.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα