Η ατμόσφαιρα και ο Παναθηναϊκός νικητές σε Καλαμάτα (vid)

Η ατμόσφαιρα και ο Παναθηναϊκός νικητές σε Καλαμάτα (vid)

Φώτης Καρακούσης
Η ατμόσφαιρα και ο Παναθηναϊκός νικητές σε Καλαμάτα (vid)

bet365

Με τον κόσμο και των δύο ομάδων να γεμίζει το κλειστό και να δημιουργεί εξαιρετική ατμόσφαιρα, ο Παναθηναϊκός πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου κερδίζοντας με 3-0 τον Μεσσηνιακό στην Καλαμάτα.

Με δεδομένη την διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, δεν υπήρχε από την αρχή αγωνιστικό ενδιαφέρον στο Μεσσηνιακός-Παναθηναϊκός στο πλαίσιο των «16» του Κυπέλλου. Το φαβορί επιβεβαιώθηκε, οι «πράσινοι» επικράτησαν με 3-0 (21-25,14-25, 17-25), με την παράσταση να... κλέβουν οι φίλοι και των δύο ομάδων.

Και λέμε και των δύο καθώς εκτός από αυτούς του γηπεδούχου Μεσσηνιακού, στο κλειστό βρέθηκαν μαζικά και αυτοί του Παναθηναϊκού δημιουργώντας εξαιρετική ατμόσφαιρα. Μάλιστα στο τέλος οι παίκτες του «τριφυλλιού» μαζί με το προπονητικό τιμ κατευθύνθηκαν προς το μέρος τους και τραγούδησαν μαζί συνθήματα.

Όσον αφορά τα του αγώνα, παρά την προσπάθεια των γηπεδούχων η διαφορά δυναμικότητας ήταν τέτοια που οι παίκτες του Δημήτρη Ανδρεόπουλου έφτασαν με άνεση στην πρόκριση ξεπερνώντας το εμπόδιο των αντιπάλων τους.

Τα σετ: 21-25,14-25, 17-25

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ’80 (Δημητρακόπουλος) : Μπουσούνης, Μανιατέας, Μάνα, Κακαλέτρης, Ντάκουρης, Κωτσάκης, Εξαρχέας λ/, Σκαρτσίλης Γρ. λ/, Αποστολόπουλος, Βλάσσης Σκαρτσίλης Δ., Γιατράκος, Χανδρινός

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ανδρεόπουλος): Μπέλος, Πανταλέων, Μαρούλης, Γκιμαράες, Κανέλλος, Σούρδι, Πολυχρονιάδης λ/, Μπούρας λ/, Φερέιρα, Σαμαντάς, Παπαδόπουλος, Ρεζκ, Ρούσης, Αγγελής

Η γνώμη του πάγκου:

Χρήστος Δημητρακόπουλος: «Καταφέραμε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε μια ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας και είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά. Σε αυτόν τον αγώνα-γιορτή όμως προτεραιότητα ήταν να γεμίσει το γήπεδο και πραγματικά η παρουσία του κόσμου ήταν συγκλονιστική».

Δημήτρης Ανδρεόπουλος: «Παίξαμε πολύ σοβαρά γιατί θέλουμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας που είναι πάντα κοντά μας και τον κόσμο της Καλαμάτας που ήρθε σήμερα στο γήπεδο».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα