Για ακόμα μια νίκη ο ΠΑΟΚ...

Για ακόμα μια νίκη ο ΠΑΟΚ...

Gazzetta team
Για ακόμα μια νίκη ο ΠΑΟΚ...

bet365

Ο ανανεωμένος και ενισχυμένος ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να υποδεχτεί την Λαμία που βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας σε αγώνα που θα γίνει την Πέμπτη και θα ολοκληρώσει την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volley League.

Ο ΠΑΟΚ μετά την απόκτηση των Αμερικανών Γιαμπλόνσκι, Λι αλλά και του Σμαραγδή (ο Τακουρίδης ήδη έχει αγωνιστεί) ετοιμάζεται για τη μεγάλη αντεπίθεση προκειμένου να εξασφαλίσει την θέση στην πρώτη 4αδα κι αν είναι δυνατόν να έχει ένα καλύτερο πλασάρισμα καθώς απέχει 4 βαθμούς από Κηφισιά και Φοίνικα και 7 βαθμούς από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

«Στόχος μας είναι σίγουρα να μείνουμε μέσα στην 4αδα αλλά κυρίως να δέσουμε σαν ομάδα και να βρούμε τους ρυθμούς μας», είπε ο Γιάννης Καλμαζίδης στην παρουσίαση των νέων αποκτημάτων το βράδυ της Τρίτης. Ο δικέφαλος αναζητά την 11η νίκη του στο πρωτάθλημα και την 4η συνεχόμενη στις αναμετρήσεις με τη Λαμία.

Η Λαμία ψάχνει απεγνωσμένα για βαθμούς και θα τα παίξει όλα για όλα για τη μεγάλη έκπληξη. Τις τελευταίες ημέρες αρκετοί παίκτες ταλαιπωρήθηκαν από ιώσεις και μικροτραυματισμούς αλλά όλοι είναι πλέον στη διάθεση του Πέτιο Ντραγκίεφ.

«Έχουμε πολύ δύσκολο έργο. Ξέρουμε όλοι πως ο ΠΑΟΚ έχει ενισχυθεί και έχει βάλει υψηλούς στόχους αλλά και εμείς είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε για να πάρουμε κάτι καλό από αυτόν τον αγώνα», είπε ο Θεόδωρος Παπαθωμοπουλος.

14-9 προβάδισμα ο ΠΑΟΚ

Ο αγώνας είναι ο 24ος μεταξύ των δύο ομάδων στην Volley League. Ο ΠΑΟΚ προηγείται στις νίκες με 14-9. Συνήθως παίζει ρόλο η έδρα στους αγώνες των δύο ομάδων αλλά ο δικέφαλος έχει δημιουργήσει μίνι σερί 4-0.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα