Ανδρεόπουλος: «Η Θύρα 13 πρέπει να μείνει ανοικτή»

Ανδρεόπουλος: «Η Θύρα 13 πρέπει να μείνει ανοικτή»

Φώτης Καρακούσης
Ανδρεόπουλος: «Η Θύρα 13 πρέπει να μείνει ανοικτή»

bet365

Κατά του κλεισίματος της Θύρας 13 τάχθηκε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος, ενώ δεν έκρυψε πως στόχος των «πράσινων» είναι η απόκτηση ξένου ακραίου.

Υπέρ του αγώνα που δίνει η Θύρα 13 μετά την απόφαση του Σταύρου Κοντονή να κλείσει τόσο αυτή, όσο και η 14 στη Λεωφόρο, τάχθηκε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος. Ο έμπειρος προπονητής μετά τη σημαντική νίκη επί της πρώτης έως το σημερινό ματς Κηφισιάς, δεν έκρυψε πως στόχος των «πράσινων» είναι και η απόκτηση ενός ξένου ακραίου μετά την αποχώρηση του Σιμεόνοφ.

Αναλυτικά ανέφερε: «Περάσαμε δύσκολη εβδομάδα μετά την αποχώρηση του Σιμεόνοφ αλλά δείξαμε μαχητική ψυχή. Το θέλαμε πολύ να νικήσουμε. Η 4αδα είναι δύσκολο να έρθει αλλά εμείς θα κάνουμε την προσπάθεια μας. Δεν έπαιξε καλά μόνο ο Σούρδι. Όλη η ομάδα έπαιξε και νίκησε. Όλοι οι αθλητές είναι γρανάζια μιας μηχανής που δουλεύει σκληρά. Στα πλάνα μας είναι η απόκτηση ενός ξένου ακραίου αλλά θέλουμε να πάρουμε παίκτη που θα κάνει τη διαφορά. Επίσης θέλω να μιλήσω και για την περιπέτεια που περνάει ο σύλλογος με τη Θύρα 13. Η Θύρα 13 είναι μέσα στη καρδιά μας και οι καρδιές μας πρέπει να είναι ανοικτές. Οι πόρτες των γηπέδων δεν κλείνουν. Θέλουμε καρδιές και θύρες ανοικτές».

Σούρδι: «Η ομάδα έχει ψυχή και καρδιά»

Ο 20χρονος ακραίος του Παναθηναϊκού Άλβι Σούρδι είπε: «Δεν ήταν εύκολη η νίκη μας. Μετά την απουσία του Σιμεόνοφ μείναμε τρεις ακραίοι στην ομάδα και πιεστήκαμε πολύ και στην προπόνηση. Η ομάδα μου έχει ψυχή και καρδιά και το έδειξε και σήμερα. Θέλαμε πολύ να νικήσουμε και τα καταφέραμε. Μπορούμε να κερδίσουμε όλες τις ομάδες αν βρεθούμε σε καλή μέρα. Είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου».

Αρσενιάδης: «Σε χαμηλά επίπεδα η απόδοσή μας»

Ο προπονητής του ΑΟΠ Κηφισιάς, Κώστας Αρσενιάδης δήλωσε: «Η απόδοσή μας κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα. Η ομάδα μου είχε κακή αντίδραση μετά το 1ο σετ. Δεν αξιολογήσαμε σωστά τον αγώνα, χάσαμε τον ρυθμό μας και κάναμε λάθη. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε πολύ καλά. Περίμενα ότι θα ήταν δυνατός. Η θέση του στη βαθμολογία τον αδικεί. Παρόλα αυτά είχαμε την ευκαιρία να στείλουμε το ματς στο τάι-μπρέικ. Θα μελετήσουμε τα λάθη μας και θα επιστρέψουμε. Έχουμε δύσκολο δρόμο μπροστά μας αλλά είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε. Ο Σούρδι είναι πολύ καλό παιδί και πολύ καλός αθλητής και έκανε σπουδαία εμφάνιση. Στεναχωριέμαι και χαίρομαι μαζί που έκανε σήμερα αυτή την εξαιρετική εμφάνιση».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα