Η Ηλιούπολη εύκολα 3-0 το Φιλαθλητικό

Gazzetta team
Η Ηλιούπολη εύκολα 3-0 το Φιλαθλητικό

bet365

Ένα άνετο απόγευμα στο κλειστό της Ηλιούπολης, καθώς η ομώνυμη τοπική ομάδα επικράτησε εύκολα με 3-0 του Φιλαθλητικού Λαρισαϊκού για τη 14η αναμέτρηση του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών.

Στα δυο πρώτα σετ, η Ηλιούπολη πήρε μεγάλες διαφορές στα σετ, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο απέναντι στην ομάδα του Φιλαθλητικού Λαριασαϊκού που δεν ήταν συγκεντρωμένη και δεν είχε τις λύσεις για να κοντράρει. Στο πρώτο σετ το 15-6 έγινε 25-7 για το 1-0 ενώ στο δεύτερο το 19-12 έγινε 25-12 για το 2-0.

Στο τρίτο σετ, οι φιλοξενούμενες μπήκαν καλύτερα στο σετ και είχαν προβάδισμα 6-8 αλλά και πάλι η Ηλιούπολη εκμεταλλευόμενη και τα λάθη του Φιλαθλητικού πήρε εκ νέου κεφάλι στο σκορ (11-10, 14-12, 20-15) για να τελειώσει το σετ με 25-16.

Η γνώμη του πάγκου

Δήμητρα Λυκογιάννη: «Σίγουρα έπρεπε να κερδίσουμε το παιχνίδι αυτό και τα καταφέραμε. Παίξαμε συγκεντρωμένα ενώ μόνο στο τρίτο σετ υπήρξε λίγη μεγαλύτερη πίεση από πλευράς Φιλαθλητικού, ωστόσο δεν αφήσαμε περιθώρια και κατακτήσαμε τους τρεις βαθμούς».

Λάμπρος Πράππας: «Δεν ήταν καλό ματς για εμάς. Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, δεν ήμασταν ψυχολογικά καλά. Αυτό μας επηρέασε και μετά απλά περιμέναμε να τελειώσει το ματς.

Τα σετ: 25-7, 25-12, 25-16

Οι συνθέσεις:
Γ.Σ Ηλιούπολης (Λυκογιάννη): Γκλιγκόροβιτς, Μαλουσάρη, Καπέλου, Γιοβάνη, Βούκοβιτς, Αργυροπούλου λ., Βέλλιου, Ευθυμιοπούλου
Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός (Πράππας): Τζούριτς, Μπαζιάνα, Τουσιούδη, Χατζηελευθερίου, Υφαντή, Μαυροπάνου, Αναγνωστοπούλου λ., Κουμπούρα Ε, Κουμπούρα Σ, Μητσογιάννη

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα