Ο Πανναξιακός 'δραπέτευσε' από την Κρήτη με το δίποντο

Gazzetta team
Ο Πανναξιακός 'δραπέτευσε' από την Κρήτη με το δίποντο

bet365

Σε ένα ματς που εξελίχθηκε σε θρίλερ (ιδιαίτερα το 1ο και το 5ο σετ), ο Πανναξιακός κατάφερε να φύγει με τη νίκη από την Κρήτη επικρατώντας με 20-18 (!) του ΟΠΕΡ στο τάι μπρέικ.

Η ομάδα της Κρήτης, που αγνοεί τη νίκη από τις 22 Νοεμβρίου 2015 (όταν είχε κερδίσει με 3-2 τον Φιλαθλητικό) στο πρώτο σετ είχε σταθερά μια διαφορά πέντε πόντων μέχρι το 20 (8-5, 13-8, 18-13) με τον Πανναξιακό να κάνει την ανατροπή και να το κατακτά με 24-26, όμως στα άλλα δύο ο ΟΠΕΡ έκανε περίπατο και προηγήθηκε 2-1.

Ο Πανναξιακός επέστρεψε στο ματς στο δ’ σετ το οποίο πήρε επίσης εύκολα για να φτάσουμε στο τάι μπρέικ όπου έγινε φοβερή μάχη.

Ο ΟΠΕΡ προηγήθηκε 6-4 και έφτασε στο 12-6, αλλά εκεί δέχθηκε ένα σερί 0-6 για το 12-12 με την ομάδα της Κρήτης να έχει διαδοχικά χαμένα ματς μέχρι το 16-16, όπου ο Πανναξιακός πήρε το προβάδισμα και στο 18-19 το μπλοκ της Καρπουζά χάρισε τη νίκη στην ομάδα της.

Η γνώμη του πάγκου

Θανάσης Ντζαφέρης: «Πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβουμε ότι το ματς τελειώνει στα τρία σετ κι όχι στα δύο. Κρατάμε το βαθμό και την αγωνιστική βελτίωση που δείξαμε, αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο στα επόμενα παιχνίδια»
Ζόραν Κόβαζιτς: «Συγχαρητήρια στα κορίτσια για τη νίκη αυτή και τους δυο βαθμούς, τίποτα άλλο. Συνεχίζουμε».

Τα σετ: 24-26, 25-15, 25-14, 16-25, 18-20
ΟΠΕΡ (Ντζαφέρης) Σαλούστρου, Παρασκάκη, Κλεισιάρη, Κογεράκη, Λαγουδάκη, Ξαγοραράκη Β., Παπουτσή -λ / Κατερίνη, Ντεμάι, Τσελάνη.
Πανναξιακός (Κόβαζιτς) Διώτη, Δρακουλίδου, Καρπουζά, Τοτσίδου, Φάρκωνα, Περίν, Κελεσίδου -λ / Νούσια, Αποστολίδου, Μιλοβάνοβιτς, Αξαοπούλου

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα