Κορυφαία της 11ης αγωνιστικής η Χρήστου

Gazzetta team
Κορυφαία της 11ης αγωνιστικής η Χρήστου

bet365

Η ακραία του Πορφύρα, Εύη Χρήστου αναδείχτηκε η MVP της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών, έπειτα από την ψηφοφορία των δώδεκα προπονητών της μεγάλης κατηγορίας.

Η Ελληνίδα ακραία ήταν η πολυτιμότερη αθλήτρια στην ιστορική πρώτη νίκη του Πορφύρα στην Α1 κατηγορία, όπου η νεοφώτιστη ομάδα επικράτησε με 3-2 απέναντι στον ΟΠ Ρεθύμνου. Η Χρήστου σημείωσε 20 πόντους (14/37επ., 44%υπ.-28%αρ.μ, 4 άσους, 2 μπλοκ), βοηθώντας στα μέγιστα την ομάδα της να φτάσει σε αυτή την ιστορική επικράτηση στο φινάλε του πρώτου γύρου.

Χαρούμενη για τον τίτλο της MVP, η Εύη Χρήστου έκανε τη δική της ξεχωριστή αφιέρωση: «Θα ήθελα τη διάκριση αυτή να την αφιερώσω στην αδερφή μου, η οποία πρόσφατα απέκτησε το τρίτο της παιδί και είναι η σύγχρονη ηρωίδα μου».

Η έμπειρη ακραία αναφέρθηκε και στο ξεχωριστό κλίμα που υπάρχει στον Πορφύρα, λέγοντας: «Νιώθω ευγνώμων που βρίσκομαι σε ένα σωματείο τόσο συνεπές, στο οποίο υπάρχει οικογενειακή ατμόσφαιρα με καλές σχέσεις και μεγάλο δέσιμο με συμπαίκτριές μου, το προπονητικό τιμ και τη διοίκηση».

Η πρώην ακραία του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε για αυτήν την ιδιαίτερη για την ίδια σεζόν: «Γνωρίζουμε όλοι το πώς ανεβήκαμε κατηγορία φέτος και για την ομάδα είναι μεγάλη εμπειρία και παρακαταθήκη για το μέλλον της ομάδας. Φέτος, νιώθω πρωτόγνωρα συναισθήματα με την ομάδα του Πορφύρα. Κάθε χρονιά είναι ξεχωριστή και για μένα αυτή η χρονιά ήταν αλλαγών γενικά, όσον αφορά τον επαγγελματικό μου προσανατολισμό και χαίρομαι κομβικά που συνέπεσε με τη μεταγραφή μου στο σωματείο του Πορφύρα».

Τέλος, η Χρήστου ενόψει του δευτέρου γύρου που έχει ξεκινήσει σημείωσε: «Είμαστε έτοιμες και θέλουμε να παρουσιαστούμε πιο ανταγωνιστικές. Παρότι δεν ενισχυθήκαμε, θέλουμε να δώσουμε το κάτι παραπάνω»

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα