Σπουδαία νίκη της Νάξου στο Μαρκόπουλο με 3-1

Σπουδαία νίκη της Νάξου στο Μαρκόπουλο με 3-1

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο β’ γύρο ο Πανναξιακός που πέρασε έστω και δύσκολα νικηφόρα από την έδρα του Μαρκόπουλου επικρατώντας με 3-1.

Σπουδαία νίκη της Νάξου στο Μαρκόπουλο με 3-1

Με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα σετ στην αρχή του αγώνα (0-1, 1-1) τα επόμενα δύο ήταν ακατάλληλα για καρδιακούς.

Το Μαρκόπουλο (με το οποίο έκαναν ντεμπούτο οι Εσντέλ, Σαΐνι) προηγήθηκε με 17-11, όμως τα σερβίς της Διώτη επέτρεψαν στον Πανναξιακό (που πήρε μεγάλες βοήθειες από Νούσια, Αποστολίδου) να επιστρέψει (18-17) να προηγηθεί (20-21) και να πάρει το σετ με 25-27.

Ίδια εικόνα και στο δ’ σετ με τις δυο ομάδες να φτάνουν στο 24-24, όπου το Μαρκόπουλο έχασε διπλή ευκαιρία να προηγηθεί, με την Περίν να κάνει το 24-25 και την Διώτη να διαμορφώνει το τελικό 24-26.

Η γνώμη του πάγκου
Βέσκο Ιβάνοβιτς: «Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα αλλά στα κρίσιμα σημεία μίλησε η εμπειρία του αντιπάλου ο οποίος χρησιμοποίησε τα πολλά και εύκολα λάθη που κάναμε ειδικά στα δύο τελευταία σετ. Κρατώ τη βελτίωση που δείξαμε, αλλά πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί».

Ζόραν Κόβαζιτς: «Είναι μια σπουδαία νίκη απέναντι σε μια ομάδα που με τις προσθήκες που έκανε αίζει καλό βόλεϊ. Εμείς έχουμε καλή συγκέντωση, παίξαμε καλά στην άμυνα και είχαμε σημαντικές βοήθειες από τα κορίτσια που ήρθαν από τον πάγκο».

Τα σετ: 21-25, 25-14, 25-27, 24-26
Μαρκόπουλο (Ιβάνοβιτς) Δικαιούλια, Αλεξάκου, Πατεράκη, Σαΐνι, Εσντέλ, Βαρουδάκη, Κοκκίου -λ / Τσιάκουλα, Νικολογιάννη, Καρακάση, Σιρίνινα, Μολδοβανίδη
Πανναξιακός (Κόβαζιτς) Διώτη, Δρακουλίδου, Καρπουζά, Τοτσίδου, Φάρκωνα, Περίν, Κελεσίδου -λ / Μιλοβάνοβιτς, Νούσια, Αποστολίδου

Best of internet