«Μετωπική» ΠΑΟΚ-ΕΣΑΠ λόγω της μη αναβολής

«Μετωπική» ΠΑΟΚ-ΕΣΑΠ λόγω της μη αναβολής

Φώτης Καρακούσης
«Μετωπική» ΠΑΟΚ-ΕΣΑΠ λόγω της μη αναβολής

bet365

Σε... μετωπική οδηγείται ο ΠΑΟΚ με την ΕΣΑΠ, με την διοργανώτρια αρχή να λέει όχι στο αίτημα του «δικεφάλου» για αναβολή του αγώνα με τον Παμβοχαϊκό από την στιγμή που θα έλειπαν οι Χιμένες και Σεπέδα.

Με τον χειρότερο τρόπο φαίνεται να ξεκινά το πρωτάθλημα τη νέα χρονιά, καθώς στις πρώτες μέρες του 2016 ξέσπασε κόντρα ανάμεσα στην ΕΣΑΠ και τον ΠΑΟΚ. Ο λόγος έχει να κάνει με το αίτημα αναβολής του αγώνα των «ασπρόμαυρων» με τον Παμβοχαϊκό στο Βραχάτι, το οποίο δεν έγινε δεκτό από την διοργανώτρια αρχή.

Και ως εδώ θα πείτε, που είναι το θέμα; Το θέμα είναι πως η ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη έκανε αυτό το αίτημα γιατί στο ματς με τους Βραχατιώτες θα απουσιάσουν οι Σεπέδα και Χιμένες λόγω της συμμετοχής τους στην Εθνική Κούβας στο Προολυμπιακό τουρνουά της Νοτίου Αμερικής, με την διοργανώτρια αρχή να έχει στην προκήρυξή της σχετικές παραγράφους για αναβολή αγώνα όταν παίκτες παίζουν με Εθνικές ομάδες.

Η ΕΣΑΠ αντί να αναβάλει το ματς αυτό, πρότεινε στον ΠΑΟΚ να αναβάλει την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, κάτι που οι Θεσσαλονικείς δεν δέχτηκαν, καθώς το θέμα είναι πως θα έλειπαν οι Κουβανοί, μιας και κόντρα στους «πράσινους» θα έχουν επιστρέψει.

Τελικά για ακόμα μία φορά, αντί να παρθεί απόφαση με βάση την προκήρυξη, πάρθηκε μέσω ψηφοφορίας του ΔΣ με το αίτημα του ΠΑΟΚ να μην γίνεται δεκτό και το παιχνίδι με τον Παμβοχαϊκό στο Βραχάτι να ορίζεται για την Πέμπτη 14/1. Αυτό έφερε την οργισμένη αντίδραση του «δικεφάλου» που σήμερα θα πραγματοποιήσει και σχετική συνέντευξη Τύπου. Το σίγουρο πάντως είναι πως το 2016 δεν μπήκε και με τον καλύτερο τρόπο για την Volley League η οποία έδειξε για ακόμα μία φορά πως πνίγεται σε μια κουταλιά νερό και δεν προσπαθεί σε καμία περίπτωση να προστατέψει το προϊόν της.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα