Τον Βραζιλιάνο Βάλτερ παίρνει η Παναχαϊκή

Gazzetta team
Τον Βραζιλιάνο Βάλτερ παίρνει η Παναχαϊκή

bet365

Η μεταγραφική ενίσχυση της Παναχαϊκής με στόχο την σωτηρία συνεχίζεται με τους Πατρινούς να συμφωνούν με τον Βραζιλιάνο ακραίο Ιβάν Βάλτερ.

Η σχερτική ανακοίνωση της Παναχαϊκής έχει ως εξής: «Ο Βραζιλιάνος ακραίος Ιβαν Βάλτερ (1.92) συμμετέχει από το απόγευμα της Τετάρτης (6/1), στις προπονήσεις της ομάδας βόλεϊ της Παναχαϊκής η οποία αναμένεται να τον αποκτήσει τα επόμενα 24ωρα.

Ο Βραζιλιάνος ακραίος έχει συμφωνήσει σε όλα με την Πατρινή ομάδα και αφού περάσει από ιατρικές εξετάσεις θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Πατρινή ομάδα μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο Ivan Luiz Fagundes Walter είναι γεννημένος πριν 33 χρόνια στο Πόρτο Αλέγκρε και ήταν διεθνής με την εφηβική ομάδα της Βραζιλίας.
O Βάλτερ Εχει πλούσιο βιογραφικό καθώς έχει αγωνιστεί σε ομάδες της Πορτογαλίας (Φόντε ντο Μπαστάρντο, Βιτόρια, Μπενφίκα), της Τουρκίας (Τορούλ Γκεντσλίκ) και της Γαλλίας (Αβινιόν με την οποία πέτυχε συνολικά 200 πόντους και23 άσους).
Παράλληλα στη Βραζιλία αγωνίστηκε με τα «χρώματα» των Unisul São José, Intelbrás São José, On Line Novo Hamburgo, Cimed Florianópolis, Apav/Canoas, UCS/Colombo Caxias do Sul και Voleisul/Paquetá Esportes με την οποία στέφθηκε πρωταθλητής στη Superliga B».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα