«Θρυλική» στήριξη για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Gazzetta team
«Θρυλική» στήριξη για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

bet365

«Δεν ξεχνιέται το βόλεϊ είναι σαν το ποδήλατο», «μακάρι να μπορούσαμε αν μας το επέτρεπαν οι ζωές, οι καριέρες μας και ότι κάνει ο καθένας μας να μαζευόμασταν να παίζουμε κάθε Σαββατοκύριακο» ατάκες ζωής για το βόλεϊ από τη θρυλική Εθνική Ανδρών του ’87 που ενώθηκε για ιερό σκοπό εν έτει 2016 στο 9ο τουρνουά στη μνήμη του Φανούρη Αγάθου!

Ήταν ακόμα μια μεγάλη στιγμή τους! Οι θρυλικές αθλητικές προσωπικότητες που κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γάνδης ένωσαν τις δυνάμεις τους –παρά τα κάποια «λίγα» χρονάκια έχουν ακόμα πολλές- και χάρισαν μια μοναδική στιγμή στους φίλους του βόλεϊ που κατέκλυσαν το κλειστό της Αγίας Παρασκευής κατά την ολοκλήρωση του 9ου τουρνουά «Φανούρης Αγάθος», το οποίο ήταν αφιερωμένο στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Στον αγώνα επίδειξης, η ομάδα της Γάνδης επικράτησε με 2-0 (25-19, 25-21) της Αγίας Παρασκευής μέσα σε μια αναμέτρηση που τα είχε όλα... ατάκες μοναδικές, γέλιο, θέαμα μέχρι και διακοπή αγώνα για συνέντευξη!

Με μοναδικές απουσίες των Μαργαρώνη, Λυκούδη, Μουστακίδη, Νικολαΐδη, Κουτσονίκα αλλά και τραυματία τον Τερζάκη που κάθισε στον πάγκο μαζί με τον Αντρέα Θεοδωρίδη για χρέη μάνατζερ, το «αντιπροσωπευτικό συγκρότημα» μπήκε δυνατά με τους Στέλιο Καζάζη, Δημήτρη Καζάζη, Δημήτρη Ανδρεόπουλο, Δημήτρη Γόντικα, Σωτήρη Αμαριανάκη, Μιχάλη Τριανταφυλλίδη, Γιώργο Ντράκοβιτς, Γιάννη Φάκα. Προπονητικές οδηγίες έδωσαν οι Θανάσης Μαργαρίτης, Στέφανος Πολύζος και Κυριάκος Παντελιάς ενώ την επική ατάκα «ακόμα μου ζητάνε πριμ» είχε ο τέως πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Θανάσης Μπελιγράτης που δεν θα μπορούσε να απουσιάσει από αυτή τη μοναδική στιγμή.

Πρωτιά Πορφύρα στο τουρνουά

Οι παγκορασίδες της ομάδας του Πορφύρα κατέκτησαν την πρώτη θέση στο τουρνουά, τη δεύτερη θέση κατέλαβε η Γκύζη Πολυγώνου και την τρίτη οι παγκορασίδες του Αγίου Στεφάνου.
Τέλος, πριν από τον αγώνα επίδειξης η Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων αντιμετώπισε τη γυναικεία ομάδα της Αγίας Παρασκευής με τις δυο ομάδες να παίρνουν από ένα σετ.

Οι δυο αγώνες ήταν αφιερωμένοι στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και τα έσοδά τους θα διατεθούν για τη στήριξη του Οργανισμού.

 

Τελευταία Νέα