Έτοιμος για την πρώτη νίκη ο ΠΑΟΚ

Έτοιμος για την πρώτη νίκη ο ΠΑΟΚ

Φώτης Καρακούσης
Έτοιμος για την πρώτη νίκη ο ΠΑΟΚ

bet365

Με στόχο την πρώτη νίκη που θα τον κρατήσει στο παιχνίδι της πρόκρισης έστω και με λίγες πιθανότητες, ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί (19:00) τη Νόλικο για την 4η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Έχοντας χάσει στα τρία πρώτα παιχνίδια, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην τελευταία θέση του τρίτου ομίλου στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τα πράγματα για τους Θεσσαλονικείς όσον αφορά την πρόκριση είναι εξαιρετικά δύσκολα, ωστόσο για να έχουν έστω και λιγοστές πιθανότητες θα πρέπει αύριο Τετάρτη (19.00, OteSports6 ) να κερδίσει τη Νόλικο Μαασέικ στο Παλατάκι.

Η ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη, έχοντας στην σύνθεσή της και τον Γιάννη Τακουρίδη που αποκτήθηκε σήμερα θα παλέψει για το τρίποντο και έχοντας επίσης στην έδρα της και την Τουρ, να μπορέσει να πάει στην Ιταλία για το ματς με την Τρεντίνο που λογικά θα έχει ήδη προκριθεί, για να πετύχει το θαύμα.

Καλμαζίδης: «Σημαντικό παιχνίδι και βαθμολογικά και ψυχολογικά»

Παίκτες και προπονητικό επιτελείο δείπνησαν όλοι μαζί, τιμώντας εκ των χορηγών της ομάδας και χαλάρωσαν πριν από την κρίσιμη αναμέτρηση. Στο περιθώριο της συγκέντρωσης αυτής, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Γιάννης Καλμαζίδης μιλώντας στην επίσημη σελίδα του Συλλόγου ανέφερε: «Τα δύο προηγούμενα παιχνίδια ήταν μέσα στο πρόγραμμα να τα κερδίσουμε. Ακολουθούν δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια το πρώτο με τη Νόλικο Μαασέικ μια πολύ έμπειρη ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ και το δεύτερο με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα. Και στα δύο παιχνίδια υπάρχει κίνητρο , στο πρώτο γιατί χαιρόμαστε τη συμμετοχή μας στο Τσάμπιονς Λιγκ και στο δεύτερο γιατί είναι από τα παιχνίδια που δεν χρειάζεται ο προπονητής να δώσει επιπλέον κίνητρο. Τα παιδιά θα μπούνε μέσα με την καλύτερη ψυχολογία για να κάνουν το καλύτερο δυνατό. Είναι ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό και για ψυχολογικούς και για βαθμολογικούς λόγους»

 

VOLLEYBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα