Έτοιμος για την πρόκριση στην Βουδαπέστη ο Ολυμπιακός

Έτοιμος για την πρόκριση στην Βουδαπέστη ο Ολυμπιακός

Με... προίκα τη νίκη στο Ρέντη με 3-0, ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στην Βουδαπέστη θέλοντας τουλάχιστον δύο σετ στο ματς με την Βάσας για να προκριθεί στους «16» του Τσάλεντζ Καπ.

Έτοιμος για την πρόκριση στην Βουδαπέστη ο Ολυμπιακός

Στο Ρέντη οι «ερυθρόλευκες» έδειξαν την ανώτερότητά τους επικρατώντας της Βάσας με 3-0. Αύριο Τετάρτη τα κορίτσια του Μπράνκο Κοβάσεβιτς θέλουν στην Βουδαπέστη να πάρουν τουλάχιστον δύο σετ για να μπορέσουν να πανηγυρίσουν την πρόκριση στους «16» του Τσάλεντζ Καπ.

Ο Ολυμπιακός πάει στην Ουγγαρία έχοντας στις αποσκευές του εκτός από τη νίκη στο Ρέντη και την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα όπως φαίνεται στα τελευταία παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Kοβάτσεβιτς: «Σημαντικό πλεονέκτημα»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη : «Σίγουρα έχουμε αποκτήσει σημαντικό πλεονέκτημα μετά τη νίκη στο πρώτο ματς η οποία μπορεί να ήρθε εύκολα, αλλά αυτό συνέβη χάρη στην πολύ καλή μας απόδοση. Όπως είχα πει και την προηγούμενη εβδομάδα, η Βάσας δεν είναι κακή ομάδα και πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί για να εξασφαλίσουμε το εισιτήριο για την επόμενη φάση».

Best of internet