Έτοιμος για την πρόκριση στην Βουδαπέστη ο Ολυμπιακός

Έτοιμος για την πρόκριση στην Βουδαπέστη ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Έτοιμος για την πρόκριση στην Βουδαπέστη ο Ολυμπιακός

bet365

Με... προίκα τη νίκη στο Ρέντη με 3-0, ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στην Βουδαπέστη θέλοντας τουλάχιστον δύο σετ στο ματς με την Βάσας για να προκριθεί στους «16» του Τσάλεντζ Καπ.

Στο Ρέντη οι «ερυθρόλευκες» έδειξαν την ανώτερότητά τους επικρατώντας της Βάσας με 3-0. Αύριο Τετάρτη τα κορίτσια του Μπράνκο Κοβάσεβιτς θέλουν στην Βουδαπέστη να πάρουν τουλάχιστον δύο σετ για να μπορέσουν να πανηγυρίσουν την πρόκριση στους «16» του Τσάλεντζ Καπ.

Ο Ολυμπιακός πάει στην Ουγγαρία έχοντας στις αποσκευές του εκτός από τη νίκη στο Ρέντη και την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα όπως φαίνεται στα τελευταία παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Kοβάτσεβιτς: «Σημαντικό πλεονέκτημα»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη : «Σίγουρα έχουμε αποκτήσει σημαντικό πλεονέκτημα μετά τη νίκη στο πρώτο ματς η οποία μπορεί να ήρθε εύκολα, αλλά αυτό συνέβη χάρη στην πολύ καλή μας απόδοση. Όπως είχα πει και την προηγούμενη εβδομάδα, η Βάσας δεν είναι κακή ομάδα και πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί για να εξασφαλίσουμε το εισιτήριο για την επόμενη φάση».

 

VOLLEYBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα