Δίπλα στο «Χαμόγελο του Παιδιού» η Θύρα 13

Δίπλα στο «Χαμόγελο του Παιδιού» η Θύρα 13

Φώτης Καρακούσης
Δίπλα στο «Χαμόγελο του Παιδιού» η Θύρα 13

bet365

Το κοινωνικό τους πρόσωπο έδειξαν ακόμα μία φορά οι οπαδοί του Παναθηναϊκού με της Θύρα 13 της Πελοποννήσου, καλώντας παιδιά από το «Χαμόγελο του Παιδιού» της Αρχαίας Κορίνθου στον αγώνα με τον Παμβοχαϊκό και προσφέροντας δώρα.

Την Κυριακή ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πετύχει μεγάλη νίκη επικρατώντας του Παμβοχαϊκού στο κλειστό της Βόχας με 3-2. Ωστόσο ακόμα μεγαλύτερη νίκη πέτυχαν οι φίλοι του που βρέθηκαν στις εξέδρες του κλειστού. Και την πέτυχαν γιατί δεν ήταν μόνοι τους εκεί, αλλά είχαν προσκαλέσει και παιδιά από το «Χαμόγελο του Παιδιού» της Αρχαίας Νεμέας, προσφέροντάς τους εκτός από την χαρά να παρακολουθήσουν το ματς και πολλά δώρα.

Μια αξιέπαινη ενέργεια της Θύρας 13 Πελοποννήσου που ειδικά αυτές τις ημέρες που πολλοί το έχουν ανάγκη, δείχνει το κοινωνικό πρόσωπο που πρέπει να έχουν όλοι όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό, είτε ως παίκτες, είτε ως παράγοντες, είτε απλά ως φίλαθλοι και οπαδοί.

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός εξέδωσε σχετική ανακοίνωση με την οποία ανέφερε: «Οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού και συγκεκριμένα η Θύρα 13 Πελοποννήσου, έλαβαν την πρωτοβουλία να προσκαλέσουν στο κλειστό γυμναστήριο «Γ.Τριαντάφυλλος» στο Βραχάτι και με αφορμή τον αγώνα Βόλεϊ της Α1 Ανδρών, Παμβοχαϊκός - Παναθηναϊκός Α.Ο., αντιπροσωπεία παιδιών που φιλοξενούνται στο σπίτι του “Χαμόγελου του Παιδιού” της Αρχαίας Κορίνθου.

Στόχος αυτής της ενέργειας ήταν να δώσουν χαρά στα παιδιά και παράλληλα να τους παραδώσουν κάποια είδη που έχουν ανάγκη, όπως γάλατα, τρόφιμα και αναλώσιμα υλικά. Η Θύρα 13 δείχνει για μία ακόμη φορά το φιλανθρωπικό της “πρόσωπο”, αλλά και τη γενικότερη στάση της σε κοινωνικοπολιτικά θέματα, τα οποία πάντα προσεγγίζει με ιδιαίτερη προσοχή και ευαισθησία.

Η παιδαγωγός του «Χαμόγελου του Παιδιού» που συνόδευε τα παιδιά στο κλειστό γυμναστήριο «Γ. Τριαντάφυλλος», Ελένη Μεταξά, δήλωσε στο paovolleyball.gr: «Ευχαριστούμε πολύ τον Παναθηναϊκό που είχε την πρωτοβουλία να μας καλέσει εδώ απόψε και εκ μέρους όλων των παιδιών και των ανθρώπων του «Χαμόγελου του Παιδιού», του ευχόμαστε πάντα νίκες. Παράλληλα ευχαριστούμε πολύ για τα αγαθά που μας προσέφερε, που είναι πολύτιμα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε ως χώρα».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Δ.Σ. του "Χαμόγελου του Παιδιού", κ. Κώστας Γιαννόπουλος, έστειλε στον Παναθηναϊκό ευχαριστήρια επιστολή για αυτή την ενέργεια της Θύρας 13».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα