Οριστικό του Καλμαζίδη στον ΠΑΟΚ

Οριστικό του Καλμαζίδη στον ΠΑΟΚ

Φώτης Καρακούσης
Οριστικό του Καλμαζίδη στον ΠΑΟΚ

bet365

Ο Γιάννης Καλμαζίδης επιστρέφει οριστικά στον ΠΑΟΚ, αφού συμφώνησε ξανά με τη διοίκηση της ομάδας ώστε να διαδεχθεί τον Νικολάι Ζελιάσκοφ!

Ο πρωτεργάτης του περσινού νταμπλ για τον «δικέφαλο του βορρά», αναμένεται να καθίσει ξανά στον πάγκο της ομάδας της Θεσσαλονίκης και μάλιστα αυτή την ώρα που γράφεται το κείμενο, πραγματοποιεί και την πρώτη προπόνηση της ολικής του επαναφοράς στον σύλλογο.

Το... νέο ντεμπούτο στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, ο Καλμαζίδης θα το κάνει το απόγευμα της Πέμπτης, στο παιχνίδι με αντίπαλο την Ορεστιάδα. Την επιστροφή του Καλμαζίδη ανακοίνωσε και ο ΤΑΠ ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΤΑΠ ΠΑΟΚ:

"Ο ΑΣ και το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας μέχρι και το τέλος της αγωνιστικής περιόδου με τον προπονητή Γιάννη Καλμαζίδη που πέρυσι οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του «νταμπλ».
Συνεργάτης του κ.Καλμαζίδη για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 θα είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος. Οι δύο προπονητές βρίσκονται ήδη στο PAOK Sports Arena και ξεκίνησαν κανονικά την προετοιμασία της ομάδας για το ματς με την Ορεστιάδα την Πέμπτη 10/12 και ώρα 17:00".

Ο Καλμαζίδης, έδωσε και τυπικά τα χέρια με τον ΠΑΟΚ, νωρίς σήμερα το πρωί και μάλιστα, στις 12.00 έκανε ξανά προπόνηση με την ομάδα (την πρώτη του φέτος), αφού αύριο υπάρχει το παιχνίδι στις 17.00 με την Ορεστιάδα για το πρωτάθλημα.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα