Την Τετάρτη τελειώνει του προπονητή στον ΠΑΟΚ

Την Τετάρτη τελειώνει του προπονητή στον ΠΑΟΚ

Φώτης Καρακούσης
Την Τετάρτη τελειώνει του προπονητή στον ΠΑΟΚ

bet365

Την Τετάρτη θα έχουμε τον νέο προπονητή στον ΠΑΟΚ. Ο Γιάννης Καλμαζίδης είχε νέα συνάντηση με τους ανθρώπους της ομάδας και επιφυλάχτηκε να απαντήσει αύριο. Συνεχίζει να παίζει δυνατά και το όνομα του Δρίκου.

Οι εξελίξεις στο θέμα της αντικατάστασης του Νίκι Ζελιάσκοφ στο πάγκο του ΠΑΟΚ τρέχουν με αμείωτο ρυθμό. Αρχικά το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει τα ηνία ήταν ο Γιάννης Καλμαζίδης, ο προπονητής που συνέδεσε το όνομά του με την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος και πρώτου Κυπέλλου στην ιστορία του τμήματος.

Ωστόσο το μεσημέρι στην πρώτη συνάντηση που υπήρξε, ο έμπειρος προπονητής ζήτησε χρόνο με τους ανθρώπους του «δικεφάλου» να του λένε πως αυτός δεν υπάρχει και πως θα έπρεπε να απαντήσει άμεσα. Κάπου εκεί φάνηκε πιο μακριά από ποτέ η επιστροφή του Καλμαζίδη στην Πυλαία, με τον Σωτήρη Δρίκο να γίνεται το φαβορί για να αναλάβει τον ΠΑΟΚ.

Το απόγευμα ωστόσο υπήρξε νέα επαφή του πρώην προπονητή των «ασπρόμαυρων» με την διοίκηση του Ερασιτέχνη, με το κλίμα να είναι σαφώς καλύτερο από ότι το μεσημέρι. Οριστική απάντηση δεν δόθηκε, αλλά αυτή θα δοθεί αύριο Τετάρτη με τις πιθανότητες να είναι 50-50. Το σίγουρο πάντως είναι πως σε λίγες ώρες θα έχουν ξεκαθαρίσει, με τον ΠΑΟΚ να δείχνει να περιμένει την απάντηση του προπονητή που τον οδήγησε στο νταμπλ και μετά να κοιτάξει για άλλες περιπτώσεις, με αυτή του Ομοσπονδιακού τεχνικού Σωτήρη Δρίκου να είναι πιο ψηλά από όλες τις άλλες.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα