Τέλος ο Ζελιάσκοφ από ΠΑΟΚ

Τέλος ο Ζελιάσκοφ από ΠΑΟΚ

Θοδωρής Βασίλης
Τέλος ο Ζελιάσκοφ από ΠΑΟΚ

bet365

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ αποτελεί ο Νικολάι Ζελιάσκοφ. Όπως ανακοίνωσαν οι νταμπλούχοι Ελλάδος οι δύο πλευρές συμφώνησαν να λύσουν την συνεργασία τους. Μια ανάσα από Καλμαζίδη.

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος του Βορρά ανακοίνωσε ότι ο Νικολάι Ζελιάσκοφ αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο μετά από κοινή απόφαση των δύο πλευρών, κάτι που είχε αποκαλύψει το gazzetta.gr από την Δευτέρα.

Ο Ζελιάσκοφ είχε αναλάβει το καλοκαίρι την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ αντικαθιστώντας τον Γιάννη Καλμαζίδη ο οποίος είχε οδηγήσει τους Θεεσσαλονικείς στο νταμπλ την περσινή σεζόν. Μετά την αποχώρηση του Βούλγαρου τεχνικού η διοίκηση του ΠΑΟΚ ξεκίνησε άμεσα τις επαφές για την εύρεση του νέου προπονητή και όπως όλα δείχνουν ο άνθρωπος που κατέκτησε το πρώτο νταμπλ στην ιστορία του συλλόγου, ο Γιάννης Καλμαζίδης ετοιμάζεται να επιστρέψει. Μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχουν προχωρημένες επαφές και δεν αποκλείεται μέσα στην ημέρα να ανακοινωθεί η συμφωνία.

Θα καταφέρει ο ΠΑΟΚ μετά την αλλαγή προπονητή να βελτιωθεί φτάνοντας στην κατάκτηση του τίτλου ; Στο 2.10 προσφέρεται αυτό το ενδεχόμενο στη Novibet.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΑΣ ΠΑΟΚ και το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοινώνουν τη λύση της συνεργασίας με τον κ. Νικολάϊ Ζελιάσκοφ.
Η απόφαση ελήφθη κοινή συναινέσει, με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας .

Ευχαριστούμε τον κ. Ζελιάσκοφ για την ως τώρα συνεργασία και τα όσα προσέφερε και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην επαγγελματική του πορεία.

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα