Τέλος από τον Ηρακλή ο Πάτρας

Φώτης Καρακούσης
Τέλος από τον Ηρακλή ο Πάτρας

bet365

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή αποτελεί ο Χρήστος Πάτρας με τον μέχρι πρότινος βοηθό του, Γιάννη Ορφανό να αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας.

Μπορεί με τον Χρήστο Πάτρα στο τιμόνι ο Ηρακλής να επέστρεψε στα μεγάλα... σαλόνια, αλλά μετά από 6 ήττες στις 7 πρώτες αγωνιστικές στον «γηραιό» αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αλλαγή, θέλοντας να επιστρέψουν στον δρόμο των επιτυχιών.

Έτσι ο έμπειρος προπονητής αποτελεί παρελθόν με τον Γιάννη Ορφανό που ήταν βοηθός του, να αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ο Αθλητικός Σύλλογος ΗΡΑΚΛΗΣ Πετοσφαίριση 2015 ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας με τον προπονητή Χρήστο Πάτρα. Τον ευχαριστούμε για την διετή προσφορά του και ευχόμαστε καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του. Πρώτος προπονητής αναλαμβάνει ο Γιάννης Ορφανός».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα