Κηφισιά: Το μυστικό της επιτυχίας και η εξαργύρωσή της

Gazzetta team
Κηφισιά: Το μυστικό της επιτυχίας και η εξαργύρωσή της

bet365

Η εκτός έδρας νίκη με 3-1 σετ του Α.Ο.Π Κηφισιάς επί του πρωταθλητή και κυπελλούχου ΠΑΟΚ προκάλεσε αίσθηση στο χώρο του βόλεϊ.

Ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Αρσενιάδης αποκαλύπτει ποιο ήταν το μυστικό του θριάμβου και τι αυτή η επιτυχία σηματοδοτεί για το μέλλον του συλλόγου. Ο Κώστας Αρσενιάδης δήλωσε:

Η εκτός έδρας νίκη με 3-1 σετ του Α.Ο.Π Κηφισιάς επί του πρωταθλητή και κυπελλούχου ΠΑΟΚ προκάλεσε αίσθηση στο χώρο του βόλεϊ. Ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Αρσενιάδης αποκαλύπτει ποιο ήταν το μυστικό του θριάμβου και τι αυτή η επιτυχία σηματοδοτεί για το μέλλον του συλλόγου. Ο Κώστας Αρσενιάδης δήλωσε:

Για την εμφάνιση: «Ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας. Σίγουρα όμως αυτή η νίκη ήταν η πιο σημαντική που πετύχαμε ως τώρα. Ξέραμε ότι μπορούσαμε να παίξουμε καλό βόλεϊ. Η προϋπόθεση ήταν να μην έχουμε προβλήματα τραυματισμών. Απέναντι στον ΠΑΟΚ παρουσιαστήκαμε μετά από καιρό για πρώτη φορά πλήρεις και είδατε το αποτέλεσμα».

Για τα κλειδιά της νίκης: «Οι παίκτες ήταν συγκεντρωμένοι στην τακτική, που είχαμε επιλέξει. Όλα δούλεψαν ρολόι. Δυο παράγοντες ωστόσο θεωρώ ότι έπαιξαν καθοριστικό ρόλο. Η άμυνα και το μπλοκ. Και η ηρεμία που είχαμε όταν ο ΠΑΟΚ μας πίεσε».

Για το τι σηματοδοτεί αυτή η νίκη: «Είναι ένα ακόμη φασούλι για να γεμίσει το σακούλι. Κοιτάμε ένα-ένα τα παιχνίδια και στο τέλος του πρώτου γύρου θα δούμε που βρισκόμαστε. Έχω πει ότι κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Όλα έχουν τις απαιτήσεις τους. Η νίκη επί του ΠΑΟΚ δεν θα έχει αξία, αν δεν συνδυαστεί και με άλλες».

Για τον βραχυπρόθεσμο στόχο: «Ζητούμενο είναι η σταθερότητα. Να μπορούμε να κάνουμε εμφανίσεις ανάλογες με αυτή κόντρα στον ΠΑΟΚ. Αυτή τη σταθερότητα δεν θα μας τη χαρίσει κανείς. Μόνοι μας πρέπει να την κατακτήσουμε».

* Η αποστολή του Α.Ο.Π Κηφισιάς έτυχε άψογης φιλοξενίας από τον ΠΑΟΚ και ο πρόεδρος Γιάννης Κόντος αισθάνθηκε την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τη διοίκηση του ΠΑΟΚ γι αυτό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα