Διαρκείας του βόλεϊ έξω από τη Τούμπα

Διαρκείας του βόλεϊ έξω από τη Τούμπα

Φώτης Καρακούσης
Διαρκείας του βόλεϊ έξω από τη Τούμπα

bet365

Εκτός από τον μεγάλο αγώνα με την Ντόρτμουντ, οι φίλοι του ΠΑΟΚ που θα βρεθούν σήμερα στη Τούμπα θα μπορούν να αγοράσουν και διαρκείας για την ομάδα βόλεϊ, που πέρσι κατέκτησε το πρώτο νταμπλ στην ιστορία της.

Η Τούμπα στον σημερινό αγώνα με την Ντόρτμουντ για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ θα είναι κατάμεστη. Οι φίλοι του ΠΑΟΚ εκτός από την σπουδαία αυτή αναμέτρηση, θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν και εισιτήρια διαρκείας της ομάδας βόλεϊ που πέρσι κατέκτησε το πρώτο νταμπλ στην ιστορία του συλλόγου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ενημερώνει το φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας ότι θα γίνονται προεγγραφές για τα εισιτήρια διαρκείας το βόλει έξω από το γήπεδο της Τούμπας (πλησίον της μπουτίκ) πριν από την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα ΠΑΟΚ - Ντόρτμουντ.

Η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 θα ξεκινήσει στις 20:00 το βράδυ και θα ολοκληρωθεί στις 22:00 πριν την πρώτη σέντρα.

Υπενθυμίζουμε ότι τα εισιτήρια διαρκείας αφορούν τους αγώνες του League Cup, του Ελληνικού πρωταθλήματος (μαζί με τα πλέι οφ) του Κυπέλλου Ελλάδας και του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας έχουν ως εξής:

Απλά: 50ευρώ

Silver : 100ευρώ

Gold VIP : 250ευρώ».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα