Στον τελικό του «Άκης Αθανασόπουλος» Παναθηναϊκός και Παμβοχαϊκός

Στον τελικό του «Άκης Αθανασόπουλος» Παναθηναϊκός και Παμβοχαϊκός

Gazzetta team
Στον τελικό του «Άκης Αθανασόπουλος» Παναθηναϊκός και Παμβοχαϊκός

bet365

Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 3-2 σετ την Κύζικο Νέας Περάμου στον Β΄ημιτελικό του τουρνουά «Άκης Αθανασόπουλος» στη Νέα Πέραμο και προκρίθηκε στον τελικό όπου την Κυριακή 27/9 στις 19.00 θα αντιμετωπίσει τον Παμβοχαϊκό. Στο μικρό τελικό στις 17.00 η Κύζικος Νέας Περάμου θα αντιμετωπίσει την Κηφισιά.

Η Κύζικος προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ στα σετ, αλλά ο Παναθηναϊκός κατάφερε να ισοφαρίσει και με την είσοδο του Μπέλου από το τέλος του 3ου σετ και μετά κατάφερε να φτάσει.

Tα σετ: 3-2 (20-25, 27-25, 24-26, 25-18, 15-11).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ανδρεόπουλος): Μαρούλης, Ούγκο, Σιμεόνοφ, Γουίνστον, Πανταλέων, Κανέλλος / Πολυχρονιάδης (λ), Μπούρας (λ), Μπέλος, Ρούσσης
ΚΥΖΙΚΟΣ Ν.ΠΕΡΑΜΟΥ (Λάιος): Κρέτσης, Νικηφορίδης, Κούνας, Μπεκιάρης, Λυκουρέσης, Κατσανεβάκης / Τσαδήμας (λ), Δρογκάρης, Ασπιώτης, Πλεμένος, Θεοδωρόπουλος.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος είπε: «Δεν τα πήγαμε τόσο καλά όσο θα ήθελα αλλά δεν ανησυχώ. Συνεχίζουμε».

Ο Γιάννης Λάιος που στο παρελθόν βρέθηκε στον «πράσινο» πάγκο, είπε: «Στα διαστήματα που έχουμε ενέργεια παίζουμε καλό βόλεϊ. Όταν κουραζόμαστε χάνουμε το ρυθμό μας. Το 3-2 απέναντι σε μία ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας και ειδικά όταν αυτή είναι ο Παναθηναϊκός είναι μια καλή εμφάνιση».

Ο Παμβοχαϊκός 3-1 την Κηφισιά και προκρίθηκε στον τελικό του «Α.Αθανασόπουλος»

Η Κηφισιά προηγήθηκε δύο φορές στα σετ αλλά ο Παμβοχαϊκός πήρε τη νίκη με 3-2 σετ στον Α΄ημιτελικό του τουρνουά «Άκης Αθανασόπουλος» στη Νέα Πέραμο και προκρίθηκε στον τελικό που θα γίνει αύριο Κυριακή. Από την Κηφισιά απουσίασε ο Μπίσετ που αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα εντός των ημερών αλλά και ο Γιώργος Στεφάνου που ακολουθεί θεραπεία.

Τα σετ: 3-2 (20-25, 28-26, 19-25, 25-17, 15-12)

ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ (Χριστόπουλος): Δημητριάδης, Πελεκούδας, Κάιο, Ροντρίγκο, Γκρόνβελτ, Παπαδόπουλος Τζ. / Εφραιμίδης (λ), Γεωργίου
ΚΗΦΙΣΙΑ (Αρσενιάδης): Χριστοφιδέλης, Νικολάκης, Ρουμελιωτάκης, Χατζηπροδρόμου, Παπαγγελόπουλος, Κόβαλτσουκ / Κάπελας (λ), Γιοβάνοβιτς, Κόντος, Σπορτσκλεντ

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα