Μαρούλης: «Ικανός για όλα ο Παναθηναϊκός»

Gazzetta team
Μαρούλης: «Ικανός για όλα ο Παναθηναϊκός»

bet365

Για την μεταγραφή του από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό, μίλησε ο Θάνος Μαρούλης.

Την απόφασή του να αφήσει τον Ολυμπιακό για τον Παναθηναϊκό, ανέλυσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Θάνος Μαρούλης, που αναφέρθηκε παράλληλα στους στόχους των «πρασίνων» στην νέα σεζόν.

Αναλυτικά

Για την ιδιαιτερότητα της μεταγραφής του απ’ τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό: «Ούτε ο πρώτος είμαι, ούτε ο τελευταίος θα είμαι που το κάνει. Υπήρχε κινητικότητα φέτος, γενικότερα, ανάμεσα στις δύο ομάδες».

Για την μετάβασή του απ’ τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό: «Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και ο Παναθηναϊκός το ίδιο. Δεν είναι ό,τι πιο εύκολο, μην κρυβόμαστε, αλλά η κατάσταση έτσι εξελίχθηκε. Απ’ τον Ολυμπιακό έφυγα σαν φίλος και με τους παράγοντες και με αυτούς που ξέρουν τους λόγους. Έγινε ολική εκκαθάριση, άνοιξε νέα σελίδα στην ομάδα. Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός δεν έχει ανάγκη κανέναν παίκτη. Η μετάβαση στο “αιώνιο” στρατόπεδο φαίνεται κάπως, αλλά αυτή είναι η δουλειά μας».

Για τους φετινούς στόχους του Παναθηναϊκού: «Δεν μπορώ να συγκρίνω την περσινή ομάδα με την φετινή. Για κάθε ομάδα, κάθε χρονιά είναι εντελώς διαφορετική, ιδιαίτερα με βάση και την κατάσταση που επικρατεί τα τελευταία χρόνια στην χώρα. Στον Παναθηναϊκό έχουν τακτοποιηθεί πολλές εκκρεμότητες του παρελθόντος, όλα είναι τακτοποιημένα. Δεν μπορώ να θέσω συγκεκριμένα στόχο. Υπάρχουν πολλά θετικά σημάδια μέχρι τώρα, όμως δεν έχουμε δέσει ακόμα».

Για τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο: «Η δουλειά που έχω δει από τον Ανδρεόπουλο μου δίνει αισιοδοξία για την πορεία της ομάδας. Είναι μια πραγματικότητα, ότι οι ομάδες του δίνουν πάντα το 110% μέσα στο γήπεδο. Το πού μπορεί να φτάσει αυτό που δημιουργείται σιγά-σιγά θα το δείξει ο καιρός. Είναι λίγο κλισέ, αλλά είναι η πραγματικότητα

Σίγουρα, η ομάδα είναι ικανή για όλα. Δεν ήρθε η ώρα να πούμε ότι ο Παναθηναϊκός πηγαίνει για πρωτάθλημα. Πλέον η οικονομική εξυγίανση του Παναθηναϊκού βρίσκεται σε καλ επίπεδο. Γίνεται σοβαρή δουλειά απ’ την διοίκηση και είναι κάτι που μπορούμε να βλέπουμε στον ορίζοντα. Δεν είναι στόχος που αν δεν επιτευχθεί θα καταστραφούν όλα».

Για το αν ο Ανδρεόπουλος επηρέασε την επιλογή του να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό: «Ήταν ο βασικότερος λόγος που συμφώνησα. Του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Ήταν η αίτια που συνέχισα να παίζω βόλεϊ, όταν έπαιζα στη Λαμία και σκεφτόμουν να σταματήσω απ’ τη σάλα για να ασχοληθώ με το beach volley. Δούλεψα μαζί του τρία χρόνια και γνωρίζω ότι μαζί του η αγωνιστική επιτυχία θεωρείται δεδομένη. Δεν λέω ότι θα πάμε στο τελικό, αλλά θα είναι επιτυχία. Προέρχομαι από μια άδεια χρονιά από παιχνίδια, λόγω και ενός τραυματισμού που είχα. Η συνεργασία με τον Ανδρεόπουλο ήταν ιδανική επιλογή για μένα».

Για το γενικότερο επίπεδο του πρωταθλήματος: «Είναι ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Κακά τα ψέματα, δεν υπάρχει η ποιότητα και η αίγλη του παρελθόντος. Ζούμε μια κατάσταση τραγική σε γενικότερο επίπεδο. Το πρωτάθλημα, μέσα σ’ αυτή την κατάσταση, είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Δεν σου αφήνει το δικαίωμα να χαλαρώσεις ή να επιλέξεις παιχνίδια. Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, τα τρία τελευταία χρόνια οι αποστάσεις ανάμεσα στις ομάδες είναι πολύ μικρές».

Για το αν υπάρχει φαβορί: «Δεν υπάρχει ομάδα που να ξεχωρίζει. Δεν υπάρχει κάποια που να είναι ένα σκαλί παραπάνω, ίσως μισό. Δεν υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί. Ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός είναι δυνάμεις. Χαίρομαι για τον ΠΑΟΚ, που για δεύτερη χρονιά βάζει στόχους. Χρειαζόμαστε τέτοιες ομάδες. Μακάρι να υπήρχαν δυνατοί στο πρωτάθλημα και ο Άρης, ο Ηρακλής και η ΑΕΚ, χρειαζόμαστε ένα πρωτάθλημα με καθαρές αυτές τις ομάδες, που εκπροσωπούν την πλειονότητα των ελληνικών φιλάθλων και τους θέλουμε δυνατούς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα