Πετάνε για Ουγγαρία οι γυναίκες

Πετάνε για Ουγγαρία οι γυναίκες

Gazzetta team
Πετάνε για Ουγγαρία οι γυναίκες

bet365

Η προετοιμασία της εθνικής επί ελληνικού εδάφους για τον δεύτερο ημιτελικό του Euroean League ολοκληρώθηκε το απόγευμα με προπόνηση στο γυμναστήριο και πλέον ο Γιάννης Καλμαζίδης και τα κορίτσια του ετοιμάζονται για το ταξίδι στην πόλη Σομπατέι.

Εκεί όπου το βράδυ της Κυριακής (19:30, ΕΡΤ 2) το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, μετά την ήττα με 3-2 το βράδυ της Πέμπτης στην Μεγαλόπολη καλείται να επικρατήσει με 3-0 ή 3-1 για να βρεθεί στον τελικό ή να νικήσει με 3-2 και κατόπιν να κερδίσει και το ‘χρυσό σετ’ για να πάρει την πρόκριση.

«Όπως είχαμε πει και πριν το πρώτο ματς στην Μεγαλόπολη δεν θα τελείωνε τίποτα και θα έπρεπε να κερδίσουμε και στην Ουγγαρία. Ήταν καλό ότι πήραμε δύο σετ και ξέρουμε πλέον ότι θέλουμε νίκη με οποιοδήποτε σκορ για να μπορέσουμε να προκριθούμε», ήταν το νόημα της σύντομης ομιλίας του Ομοσπονδιακού τεχνικού ο οποίος θα στηριχθεί στην ίδια 12άδα με τον πρώτο αγώνα.

Η αποστολή της Εθνικής αναχωρεί τα χαράματα από την Μεγαλόπολη για την Αθήνα απ’ όπου θα ‘πετάξει’ για την Βιέννη νωρίς το πρωί και κατόπιν θα μεταβεί οδικώς στο Σομπατέι (απέχει περίπου 100 χιλιόμετρα από την Βιέννη).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα