Για το 2x2 με Γεωργία η εθνική

Gazzetta team
Για το 2x2 με Γεωργία η εθνική

bet365

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής Γυναικών στην Μεγαλόπολη για τα δύο παιχνίδια με την Γεωργία την Παρασκευή και το Σάββατο στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του European League 2015.

Με στόχο το δύο στα δύο που θα τις φέρει κοντά στην πρόκριση στην τετράδα του European League 2015, τα κορίτσια της Εθνικής Γυναικών προετοιμάζονται για τα παιχνίδια με Γεωργία που θα διεξαχθούν στην Μεγαλόπολη την Παρασκευή και το Σάββατο 21-22 Αυγούστου.

Ο Γιάννης Καλμαζίδης είχε όλες τις παίκτριες στην διάθεσή του, με κάποια μικροπροβλήματα να μην είναι σοβαρά ενόψει των αγώνων που έρχονται. Η διάθεση παρά την κούραση από τους συνεχόμενους αγώνες είναι μεγάλη και όλα τα κορίτσια θέλουν να διεκδικήσουν ως το τέλος τις πιθανότητες πρόκρισης στην τετράδα.

Την Πέμπτη, ημέρα που θα διεξαχθεί και η συνέντευξη Τύπου, θα γίνει και η τελευταία προπόνηση της Εθνικής και μετά θα υπάρξει και η ανάλυση της Γεωργίας μέσω βίντεο. Ο Γιάννης Καλμαζίδης για τα δύο αυτά ματς θα έχει μαζί του τις: Χριστοδούλου, Βεργίδου, Κιόση, Βασιλαντωνάκη, Χαντάβα, Μερτέκη, Νομικού, Γιώτα, Λαμπρούση, Καββαδία, Αρτακιανού, Κελεσίδου.

 

Τελευταία Νέα