Προωθήθηκε στους άνδρες του Ολυμπιακού ο Γαλιώτος

Προωθήθηκε στους άνδρες του Ολυμπιακού ο Γαλιώτος

Προωθήθηκε στους άνδρες του Ολυμπιακού ο Γαλιώτος

Την προώθηση του 19χρονου πασαδόρου στην ανδρική ομάδα ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός.

Η σχετική ανακοίνωση των «ερυθρολεύκων» έχει ως εξής: «Το ΤΑΑ Ολυμπιακός ανακοινώνει την προώθηση του νεαρού πασαδόρου Μάρκου Γαλιώτου στην ανδρική ομάδα από την ακαδημία του συλλόγου μας.

Ο Μάρκος Γαλιώτος γεννήθηκε στις 23/8/1996 έχει ύψος 1,95 και την περίοδο 2014/15 αγωνιζόταν στην Αργυρούπολη με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό».

«Περήφανος που αποτελώ κομμάτι της ομάδας»

Ο 19χρονος πασαδόρος δήλωσε στο επίσημο site του Ολυμπιακού μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου : «Είμαι πολύ υπερήφανος που αποτελώ ένα κομμάτι της ομάδας του Ολυμπιακού και πολύ χαρούμενος που μπόρεσα να επιτύχω έναν από τους στόχους μου, να παίξω στην πρώτη ομάδα. Μου δίνεται μια τεράστια ευκαιρία και θέλω να τιμήσω την εμπιστοσύνη της διοίκησης και του προπονητή προς το πρόσωπο μου και να κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να βοηθήσω την ομάδα. Η παρουσία του κ. Πιάτσα στην ομάδα αποτελεί για εμένα ένα μεγάλο κίνητρο όπως επίσης και η παρουσία δυο εκ των καλύτερων Ελλήνων πασαδόρων (Φιλίποφ και Στιβαχτή) από τους οποίους μέσα από την σκληρή δουλειά ελπίζω να κερδίσω πολλά και να ανέβω επίπεδο.»

Best of internet